IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
11.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 888 (1.7.2008 alkaen)
Koko
265 jäsentä
Tyttöjä: 199 (76 %)
Poikia: 66 (24 %)
Keski-ikä
34,2 vuotta
Otos: 187 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,7 vuotta

Jäsenet (265)

MjawRitu_84-petu-anzku79HapetonOrgasmiLinseedsonssonPinskipiikkikammotiiannMalitaMönkkelilissBumpkiNsuttu^anatolikarpov
Joo päivä alkaa ihan chillisti roosan kans aamul, ei siin mitää.

Sitte mun huoneesee lens ampiainen ! Kiljuin vaa tääl yksinää, ja ku yritin tappaa sitä nii se suuttu ja alko lentelee mua päin ja kiljuin viel enemmän ja paiskasin oven kii :d se eehkä lens tosta ikkunasta ulos TAI SIT SE ON TÄÄL VIELÄKI!

No, lähin sit Roosan kans käyskille. Vittu ku mentii pyöril nii onnee oon ihan rapakunnos ! :d
Polettii sit teholan kautta ja käännyttii sydänmaantien VITUN PITKÄÄ ylämäkee. ei siin ketää, suoraa auringon porotusta siin. talutettii sit se mäki ja siin meni varmaa 10min :d molemmat oli ihan hikisiin ja ootti et pääs käyskille.

Noh, sen mäen päällä sanoin et aletaa polkee. Heti ku aloin polkee, sumeni silmis. Kerkesin sanoo roosalle et pysähytää, mä pyörryn. No, seuraava mitä mä muistan on se et makaan tien vieres, pyörän pääl. roosa on siin vieres koko ajan puhuu jotain et sattuuko ja jotain. en muistanu yhtää miten olin siihen päässy. Kuulemma olin laittanu pyörän jalalle, lähteny hoipertelee vähän matkan päähän, ja kaadunnu jotenki hienosti. Sit kävin siit istumaa, join mehuu ja roosa anto mulle suklaapatukan, kuulemma verensokeri alhaseen. Jossain välis tajusin, et jomottaa oikeen jalan ylhäältä, tost sivulta, mikä vittu toi on kankku tai jtn nii ihan vitusti. Mentii siit kuitenki käyskille ku olo parani ja niin edespäin.

Ku pääsin kotii nii katoin tota jalkaa. Ihan turvoksissa, ja siihen sattuu ihan vitusti. ei pysty kävelee, hipasuki tohon kohtaa sattuu. eli suomeks tais murtuu =))))) et wuhuu koht vissii sit lääkärii, saa nähä laittaaks ne mun perseen pakettii !

KillHervitun haava!Luonut: KillHerPerjantai 29.05.2009 20:45

Tyrehdy jo!

jefiss[Ei aihetta]Luonut: jefissPerjantai 08.05.2009 03:56

hehee tulin just hyvinkään hospitalist..
jalka paketis 3 vk :)))

AaveRatsastaja_[Ei aihetta]Luonut: AaveRatsastaja_Tiistai 21.04.2009 18:01

vittu mä arvasin et teloon TAAs itseäni töissä :D saatana tuli varma sentin kokonen haava sormeen !!!
<itku> <virne> voi hyvää päivää..
Joo hyvin meni :D !
Hississä ku puhuttii jotai Hantan kaa nii sit ku yks pentu laski melkee meidän päälle siitä hissin läheltä nii Hantta vaan sano "ÖH!!" siihen asiaan mistä puhuttiin, ja sit se pentu luuli kai että me sanottiin se sille, nii se katto meitä sillee oudosti ja Hantta ja mä revetään kunnon räkänauruun!
Ja yhellä failurella lähti sukset jalasta kesken hissinousun ja se veti vittu monoilla sen loppu matkan, ja yks jätkä poimi ne sukset siitä nousuladulta ja anto ne sille siellä ylhäällä :DD voi vittu.. :'D

Eka mä lennän hyppyristä kahesti selälleen, no ei siinä vielä mitään. Meen Essin kaa hissiin, ja sit ylhäällä ku aletaan laskee alas nii meidän sukset meni ristiin ja me alettiin liusuu alas eikä voitu pysähtyä, kumpikin kiljuu ja huutaa että "Mee pois mee pois apua mee pois!" ja sit ku ollaan menty sellaset 5m sillee sukset ristissä niin kaadutaan, no mullapa meni vasemmasta polvesta nivelsiteet tai jotkut ihan paskaks, sattu perkeleesti ja Essillä meni sormi ihan tohjoks ku se jäi mun alle siinä rytäkässä. Varmaan kaikki luuli että oon taju kankaalla ku en päässy nousee ylös ku sattu nii kivasti.

Sit myöhemmin ku me koitettiin mennä isoo rinnettä alas että pääsis käymään siellä ensiavussa, nii puolessa välissä ku Hantta ja Essi meni jo eeltä ja pysähty oottaa mua siihen, nii meikä tulee sieltä ja huutaa "AAA NONIIN!" ja vedän ihan normisti sen rinteen loppuosan alas (ku eka olin joutun menee auraamalla puolet) ihan ku ei ois mitään käynykkää :D Hantta ja Essi kattoo sillee "Mitä vittua?! Ihmeparantuminen!" :D mut hain sit tuen tohon polveen, ja sit maanantaina kait lääkäriin. ´
Kukas mua sanokaan tapaturma-alttiiks? ;D

(ja joku tyttö pövnäs ittensä (ainakin melkeen) samassa hyppyrissä jossa mäkin lensin). Siihen tuli se sama ensiavun muija joka mullekki laiton ton tuen toho polveen. Ja sit tuli moottorikelkka hakee sitä tyttöö. Luulin että se oli kuollu ku se ei ees eka liikkunu, pari kertaa nosti vaan kättä. :D
iso kiitos Jussille ! :)

-HIM-täyskaatoLuonut: -HIM-Maanantai 02.03.2009 17:22

Joo pelattii liikassa ringettee nii koitin estää sitä rinkulaa menemästä maaliin, se sit osuki tolppaan tai johonki ja sit en ehtiny pysähtyy nii luisuin sinne maaliin, otin siitä maalin yläosasta kii ja tietty kompuroin nii että kaaduin vielä sinne :D ja maali siirty aika paljo ;D oon loistava torjuja ^^
Tämä sattui eilen............ Olin just tehnyt ittelleni suklaapirtelön meidän uudella,hienolla

tehosekottimella. Avasin sen kannen ja olin ottamassa sitä kannua irti, mutta

käteni sattui vahingossa osumaan star napin päälle... :o Samperin laite siis käynnistyi ja mun

hieno suklaapirtelöni oli pitkin keittiötä... Sitä oli kyllä sit pitkin lattioita, kaappeja, pöytää yms...

Eli ei muuta kun siivoamaan............................ XD

-HIM-;( Luonut: -HIM-Torstai 18.12.2008 09:35

Joo koskee vieläkin helvetisti <itku> mikä mun lavoissa on?!
joo ja jee vielä tänään hammaslääkäriki... whippii...
Joo elikkä meil oli tällänen samoaja kaste, mis oli sellane jännittävä rata, minkä lopuks sit puhallettiin tulta. Se oli siistii ja meni aluks iha hyvi. Mut sitte sitä lamppuöljyy valu mun nieluun ja parikertaa sitä vähän nielasinkii. Ei siin mitää, hetkenpääst alko heittää pääs ja tuli nii vitun huono olo. Soitettii myrkytyskeskuksee ja ne kerto et jos alkaa yskittää tai hengitys alkaa jotenki ahistuu nii pitää mennä sairaalaa.

sitte tunnin pääst alko tosiaa ahdistaa ja lähettiin Karvosen kanssa mustiolta lohjalle sairaalaan. Kello oli silloin 02.30. Ekaks mentii ensiapuun ja kerroin mitä on tapahtunu:

" Moi, mä join lamppuöljyy ja sit soitettii myrkytyskeskuksee ja ne kerto......."
"Siis mitä teit?"
"Join lamppuöljyy. Siin en tahallani! me puhallettii tulta"

Ja niiden ihmisten ilmeet oli niin loistavat ku kerroin juoneeni sitä lamppuöljyy :D:D

Sitte ne kyseli kaikkee ja soitti kaikkii paikkohi ja katto _netistä_ mitä mulle pitäää tehä. Venailtii siin sit hetki ku yks roll'on deoderantti pää lääkäri sano et voi olla et joudut vatsahuuhteluu ja lastenklinikalle. Tuli sellanen "iha jees" fiilis. Sen jälkee mentii päivystyksee mis multa mitattiin kuume ja kaikkee muuta tällästä ja se muija kerto että voi olla paripäivää huono olo ja et ei oo mitää kauheen vakavaa. :D::D Sitte takasi Farmille ja kello oli silloin 03.40. Ja peril oltiin siin neljän pintaan.

..............................................................................................................................................................

MUUTA SÄÄTÖÄ FARMILLA:

"Hei, hei PELI!" Pelattiin Irren kanssa erittäin jännittävää PELIä :D:D

"Karvone, karvone hei, se ois sun jukkisvuoro!" kipinä-mikko ---> kipinä-jukka ---> Jukkisvuoro

"ei ku tää on helin paikka, ei tähä saa tulla! Helin paikka!" AWWWW<33 Kaks pientä erkkaria varas mulle paikkaa ilta notskilla :)

"Karvone, mikä tuol takan kolisee?" "En mä oikee itekkää tiiä" "Se on se mooses..." "Mikä oli?" :D:D:D

"yllätys pyllätys" -Tero. Tarkoitti vissiin 'ylläri pylläriä' :D:D::D

Jepp. Että tällästä tälläkertaa :D:D:D