IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
19.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 299 (1.7.2008 alkaen)
Koko
155 jäsentä
Tyttöjä: 96 (62 %)
Poikia: 59 (38 %)
Keski-ikä
36,7 vuotta
Otos: 117 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,6 vuotta
Ylläpitäjä
Emmina

Jäsenet (155)

|-ida-|Invision_Aurinkoinen_unsku-SennyuLiz_87uninensiili]V[ika^PsychodollyIssieGizetteTOHVELIMURSUSerpentiinipemppa^^Jobottaja^Melina^
- Vanhemmat »

Ennu-Täältä kuuluu taas !Luonut: Ennu-Keskiviikko 18.03.2009 02:18

Huh, tultii just takas sisälle :D lähettii ulos joskus puol 11, ja 11 aikaa mentii sinne leikkikentälle. Ja kas kummaa, alettii leikkiä BB:tä ! Meillä oli salatehtävä : meidän piti vuorata kivi valkoseks lumella ennen ku ku muut asukkaat herää, ja sit jos auto tuli (ne oli merkkiääniä) nii piti mennä makaamaan lumeen et meitä ei nähä. Ja ku se kivi oli vuorattu (tuli muute hieno kivi) lähettii jatkamaan :D

Oli hieno temppurata. Eka mentiin keinumaan ja sit piti hypätä. Epe ei eka tienny et mite uskalsin hypätä, mut kyl se sit hyppäs, pitemmälle tai ainaki samaan kohtaan :D Sit ku oltii keinuista hypitty nii juostiin ylös lumipenkkaa, ja hypättii sieltä alas. Epe ei eka uskaltanu, mut sit tuli auto, ja sen oli pakko maastoutua. Ja niinhän siinä sitte kävi, et mä upposin sinne polvia myöten, ja Epe tuiskahti nenälleen <3 Hypittii vielä vähä aikaa siitä kasasta, ennen ku siirryttiin siihe leikkitelineeseen. Ei vaa nyt huijasin, eka ratsastettii Moskovaan ja Epe taiteili penkilläki. SITTE mentii sinne telineeseen. Kiivettii eri reittejä sinne ylös, ja sit piti taas maastoutua. Ja pitihä sieltä tietty alaski tulla, nii laskettii liukumäkee, ku se oli helpoin keino. Mut sepäs oliki nii kivaa, et laskettii uudestaan, ja taas ja taas ja en muista mite monesti, mut sitte ku laskin sitä ties mite monetta kertaa ni tuli auto, ja maastouduin tyylikkäästi mahalleni sinne liukumäen alapäähän. Epe oli vielä siellä ylhäällä, ja se nauro mun hienolle mahapiiloutumiselle.

Viimesenä oli BB-games. En tiiä mite se kirjotetaa, mut iha sama :D Kuitenki, heiteltii lunta lentopalloverkon yli. Mä sain ekan osuman, osuin Epeä niskaan. Se osu onneks kaikki huppuun, ettei Epen takin sisää menny. Heiteltii me sitä lunta vaikka mite monesti, ja ku mä ihan jättetyylikkäästi väistelin Epen kökköjä nii olin tyylikkäästi pari kertaa takapuolellani siellä lumella. Ja sit Epe otti itteään niskasta kiinni ja tähtäs kunnolla, ja osu ! Se oli siitä nii onnessaan, et alko hihkumaan sitä voittoaan, ja unohti vahtia mua. Ja ylläripylläri, mä voitin sen ansiosta, ku osuin Epeä päähän :D Se tiputti lumen käsistään, hihkas KUOLIN (ku se eka oli huutanu JEE MÄ VOITIN) ja kaatu sinne hankeen. Sit säikähin et se kuoli oikeesti, ja menin kattoo, mut se oli jääny makaamaan vaa koska sen korva oli jäässä. Ja ku peli oli kerta saatu päätökseen, lähettii sisälle. Matkalla vastaan tuli auto, ja sitä piti mennä piiloon.

Vielä ennen ku sisälle tultii nii käytii tekee Pikku Myy toho naapuriin Muumipeikon viereen. Tuli siitä aika näkönen :D

Tässä taas kaikki tähdellinen asia, mä jatkan rentoutushoitoja täällä Epen sohvalla. Iltapäiväteen merkeissä nääs. Kiitos nam ja törmäillään taas.
Ois se kyl siistii, jos sais ite päättää millon ois iso ja millon pieni. Ei tarttis ihmisten kattoo, ku kaks lukiolaista riehuu lumivuorella.

Ne lumivuoret oli niin houkuttelevia ! Joten päätettiin Pessun kans, että ei me olla vielä liian vanhoja niihin ja kiivettiin sitten yhelle isolle vuorelle. Oli kyllä tosi nostalginen olo. 8> Sopivasti tuli jostain autokin, päästiin leikkiin meidän lapsuuden leikkiä, missä mentiin lumivuoren taakse piiloon aina ku auto tulee. Mieluiten niin, ettei se auto ehi nähä meitä. Tiiä sitte onnistuko.

Käytiin Pessun perheen vanhan talon edessä olevassa lumivuoressakin. Kaikista nostalgisin,. "Hiljaa, älä väitä vastaan!" "Isä, minä arvasin!" Ahahaa. <33 Mut sinne lumivuorelle sai rämpiä, oli tosi syvää lunta. Ja tuli sitten yhessä vaiheessa kaaduttuakin ja kierittyä se vuori alas. Hihii.

"Sää oot niin karvanen, että sun peppukin pitää harjata." Ja vielä pitkävartisella ulkoharjalla. Harjaushetket rules.

Ja näin päätän vuodatuksen hienostuneesti kysyen; olisitsä mun pönttökaveri?
kunpa olis kesä taas.. :DD <33 oli niin hauskaaa aina.

jjinnejenni-open braavuri. <3Luonut: jjinneTiistai 09.09.2008 00:24

PONILEIKKI !
kyl ne vaa rakastaa sitä.
- Vanhemmat »