IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
8.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 824 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 3
Koko
850 jäsentä
Tyttöjä: 627 (74 %)
Poikia: 223 (26 %)
Sijoitus koon mukaan: 654
Keski-ikä
32,6 vuotta
Otos: 523 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,8 vuotta

Jäsenet (850)

ILMAJOEN_MUMMOmay`a|riz_milllaKaveh-miraöämmartha_mmidMifa_essiwNerppaFrii-samamillla-Ida-katrimiimi`Hetha
- Vanhemmat »
ekaks menin tiinan mummolle ku tiina oli siä ja sitte me siä oltiin ja vähä pelattiin guitar herouta ja oli muute ihan jees peli.sitte myöhemmi me lähettiin kaupunkiin shoppaileen ja en taaskaan pystyny olla ostamatta mitään.tällä kertaa tuli ostettuu sellaset ihanat kengät<3


sitte kaupungista kotiin samalla bussilla riikan ja karrin kans.eka ne söi ja sitte lähettiin turriin ja sielä me sitte mässäiltiin karkkia ja laulettiin jälleen kerran sing staria:)

sitte me sovittiin että lähen kotiin sitte tolla 22.45 bussil ku olin laiska enkä vittiny kävellä kotiin asti.no me oltiin jo ajoissa sitäpaitsi pysäkillä venttaamas sitä mutta eipä näkyny,mut oli kaks vaihtoehtoo:joko se meni iha hiton aikasi tai sitte se jätti tulematta ja oon kyllä ton vikan kannalla et jätti tulematta.

seuraava joka meni niii oli sitte 23.30 bussi mutta ylläri ylläri seki oli myöhäs melkein vartin.no ei meillä onneks ollu tylsää ku venailtiin sitä että kyllä juttua ja tekemistä riitti:Dvähä musiikkia ja sekopäistä hyppimistä ja pomppimista mut se oli hyvä tapa vaan pitää ittensä lämpösenä ja vähä taas tuli haulikko juttuaki heitettyä:D"tahdon saada haulikon,tahdon sillä sua nyt päästä ampumaan:D"

ja ku bussi tuli niin huusin vaan wuhuu nyt se tulee vihdoinki!!! varmaan niit et koko pirkkala senki kuuli:D



Aamukahvilla.

Antti: "Aijai, mun vatsalihakset on kippeenä."
Anu: "Oispa munki vatsalihakset kippeenä, ni tietäis ainaki, että on tehny jottain. Mutta mä en oo varmaan ees liikkunu kahteenkymmeneen vuoteen."
Antti: "No oot sää ainaki kävelly. Ja juossukki, ku sulla on ollu kiire!"

(P.S. Myöhästyin tänäänkin aamulla bussista, toista kertaa tällä viikolla... Mä ihmettelinki meijjän porukoille jo, että mitenhän ne koko viime viikon pärjäs ilman mua, ku ei tarttenu ees kuskata ketään kouluun. Isä vaan vastas: "Nii, se tuntu jo melkeen lomalta, ku ei ollu aamusinkaan ollu mittään tekemistä.")
Oltii eilen niiku lahes,kattomas kielletty hedelmä(oli muute iha SAATANAN nolo!!:D) sitte sen jälkee pyörittii triios sit oltii sillee et bussi lähtee 19.45, sit lähettii kävelee bussiasemalle sit hanna oli sillee ei stn se lähtee vast 19.15...olin sillee ei helvetti!! sit mentii k kauppaa pyörii,sitte lähettii kävelee takas ku hanna sano et se o nyt tasan...sit rupesin kelaa siel et öö..jos sen ois pitäny lähtee 19.45 ni mitä?? sit katoin kelloo ni kello oli vittu KAHEKSAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SIT RIPESIN HUUTAAA JA NAURAA IHA SIKANAA JA PYÖRIN VAA SIIN MAASSSA KU MUA NAURATTI NII PALJO KAIKKI 9OLI SILLEE ÖÖÖ?? SIT HANNA OLI IHA PIHAL ET MITÄ!! SIT MÄ SANOIN SILLE NO KATO KELLOO SE O KAHEKSAN EI SEITTEMÄN SIT SE OLI SILLEE EI HELVETTI!!!! :DDD Ja muit bussei ei enää menny ...... :((( :DDD

^^Epsa^^Oli kyllä hupasa aamuLuonut: ^^Epsa^^Maanantai 19.01.2009 22:46

Heräsinpä aamulla puol 7 koska linja-auto lähti puol 8..
Aikasin oltiinki isin kans asemalla ja kyytin pääsin.

Merijärvellä piti vaihtaa linja-autoo ja hupsis vain, nukahin..
Heräsinpä ja huomasin kyltin jossa luki että 6 km OULAINEN :D

Eli olinki takasi menossa kotia.
Kotona isille sanoin että auto käyntiin lähe viemää kouluun.
Enkä ees myöhästyny ku jonku 10 minsaa :)

Näin meillä, miten teillä

Bennsonmikko <3Luonut: BennsonMaanantai 22.09.2008 00:37

Hipsuttelija!!
- Vanhemmat »