IRC-Galleria

[kirsten]

[kirsten]

aika läppä tää :D

Extraüber happyday :)Perjantai 21.08.2009 21:22

RAKAS NETTIJUTSKA <3 ( anteeks Chris ;D )

Heräsin aamulla, oli nii vitu hassu olo, sitte menin suihkuu ja sieltä Palomiehlle, alotettii aamu pelaamalla Ärrällä ja siel bustattii pappa ostamassa pornoo :)

Sielt sitten lyseolle ja näin NIII PAL kaikkii ihanii tuttui, ahhh oli kiva nähä pitkäst aikaa Kallee ja Lauraaki, ku niit ei nää ikii! >: Siin sitte kiusattii muutamii opettajii ja jutskattii niide kaa. Mentii sitte välkälle ja näin Kartsupikkuseen ja Iidsukkapikkusen., ja sit vaa mentii syömää :D Sit näin Sara ja Iidan ja kaik muut rakkaat EX-LUOKKALAISET :D Grauw, oli kiva jutskaa <3 ( anteeks en jaksa kaikkien nimii listaa ) ;) <3

Sitte käveltii Palomiehen kaa, josta tuli kuulusa ku näki kaikkii mun tuttui :) ni niilt hakee rahaa ja sit mentii kapelle. Näin siellä sitten heti Ainon jonka käsi on ottanu damagee >: koit parantuu pikkunen >;: Sitten mentii TAAS pelaamaa, nostettii pelikoneist ( tuplapotit ) ni yhteens joku 80 € ja oltii ilosii, sitten hansan ärräl törmäsin Tattivanukkaasee awws häntäkää nähny tositosipitkää aikaa. >: Tattiz tuli meidä mukaa stailaa meit Jackkii, mut sit ei ostettukkaa mtn >:

Sielt päädyttii kaikkien mutkien kautta S-markettiin PELAAMAAN ja ostettii munkkii. Siel törmäsin Pätsiin ja annoin sil rahaa ja seki pelas :) sit voitettii, hassuu kui voi törmätä kaikkii :) sitten liittyi Hene mukaa jengii ja lähettii maailmalle, voitettiin 23 € sielt.

Sitten hiippailtiin kaikkial ja törmättiin Janzuskii joka oli mäkin pysäkillä, sitten siel jutskattiin ja pelailtii ja hävittii >: ää , sitt nähtiin Helmiii :)) mäkissä hiihhi yayy!

Ja kaikkee mitä en jaksanu kirjottaa toho väliin ni oli kans nii hauskaa, harvemmi on ollu näin ideaalii päivää, hyvä keli, kaikki <3 sitten naurettii kaikkii pummei ketä nähtii tänä runosmäessä ja mentii Venlan oven taakse ryykimään :) ei ollu kotoo :< ää

Ja nyt olen kotona dataamassa ku kaikki lähti >: ehk teen viel jotai kivaa :)) hihhi ->->->

YAY

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.