IRC-Galleria

Idolia etsimässä...Perjantai 26.01.2007 10:41

Kuten aiempinakin vuosina, on nyt tullu seurailtua Idolsin alkukarsinnat. Kuitenkin jäin koukkuun sarjan yllättävän käänteen vuoksi, nimittäin sinne pääsi jatkoon ihan hauskojakin mörrejä. Siinä missä aiempina vuosina on laulutaitoisille hevareille näytettyä ystävällisesti ovea sanoin "jos tämä olis hevi-idols, niin olisit päässyt jatkoon". Mutta, miksi nyt ei ollut puhettakaan mistään "me etsimme popidolia" jutusta? Onko Idolsin tuottaja höllännyt pipoa, vai ovatko idolimaat saaneet lisää henk.koht. vapautta?

Käänne "popidoliformaatissa" on ihan tervetullut, sillä miksi nimi on Idols jos tarkotetaan vain popidoleita? Kai niitä idoleita nyt muualtakin löytyy. Osaltaan tähän suuntaukseen on voinut luonnollisesti vaikuttaa Lordin euroviisuvoitto, uusien hevifestareiden ilmaantuminen, jaadajaada. Täällä mökissä vain ihmetellään jyrkkää muutosta.

Oli asia niin tai näin, on muutos ainakin tältä kantilta ihan tervetullut. Nauran itseni kipeäksi mörköjen esityksistä ja loistavasta läpästä. Mutta onko Idolsista heille hyötyä? Sen tuoma julkisuus varmasti auttaa eteenpäin, mutta mitäs jos joku heistä voittaakin? Onko sitten kivaa laulaa valmiiksi tehtyjä biisejä ja keikkua soolouralla, jonne ei oikeasti halunnut? Ja koska Idolsin sopimuksesta ei mitään julkisesti puhuta, käsitän sen olevan vähemmän päivänvaloa kestävä.

It takes one to know one.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.