IRC-Galleria

^sienikingi^

^sienikingi^

Siinä vaiheessa kun naisen silmänrajaukset on paksummat kuin kulmakarvat, jokin on vakavasti pielessä.

Päätin sit kirjottaa jotai. Jotai.Lauantai 06.07.2013 23:18

Ei luoja.
Mulla on ollu tosi tyhjä tunne pitkän aikaa. Sit ku asiat alko sujuun nii kaikki alko tuntuu sellaselta puurolta. Jotenki kaikki miksaantu yhtee ja niist tuli sellane tötky jota ei ees kiinnostanu vilkasta.

Ja mulla OLI sellane mies. Jolle mä sanoin etten pystyny tunteen mitään ja pilasin senki asian. Enkä voi olla ees varttii ajattelematta asiaa. Hyvä jos viittä minuuttia.

Nyttenki tunto on jotenkuten kadonnu mut alkaa se jo pikkuhiljaa palaamaan ja oon saanu jotenkute syötyyki taas. Ja mistä toi palautumine normaaliin johtu? Siitä et mua oikeesti sattu. Ei ollu nälkä enkä sit syönytkää muutamaan päivään. Ei kiinnostanu. Ei huvittanu. Sit menin sanoon sille ja mulla ei oo enää ketään kuka välittäis samalla tavalla kun se.

SATTUU.
NIIN.
VITUSTI.


+helpotusta sinkkunaisten saunaillassa eilen meillä Veeran kanssa. Se jätettii meinaa eile toisen takii ja mä....no en mä tiiä mitä tapahtuu. Sauna, kalja, rööki ja kunnon vuodatus = ilta onnistu ihan jepa. Josta tulikin mieleeni kappale, joka on yhtä selkee ku mun aivot tällä hetkellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.