IRC-Galleria

{Mandu}

{Mandu}

ääni viittaa kivesten olemassaoloon ja valkomummukin on jo köllöttämässä patjalla paitsi ei semmossia

ITTAAALIA.Maanantai 06.07.2009 23:59

Kerron sittenkin tänään vähän Italiasta. Ensinnäkin vuokra-asuntomme (oli muka mökki, mutta muistutti enemmän hienostohuvilaa) sekä uima-allas olivat hyvin hyvin jees.
Lähikaupungeissa kuten Poppi, Monte Pulziano, Firenze ja pari muuta tuli tutkittua, siellä asuu tavallistakin kansaa niin lähellä historiaa. Erääseen katedraalitorniin oli noin 400 porrasta!
Roomaa näin lähinnä lentokentän pituudelta.
Ilman lämpötilat veihtelivat 26-30 C, mutta silti jokaiseen päivään riitti virtaavia pilviä läheisiltä vuorilta ja kukkuloilta, sadetta tihutti, muutama rankkakin kuuro ja ukkosen jyrinää useaankin kertaan päivässä :D Kerran jopa rakeita ropisi tiilikatolle ja ikkunalautoihin. Silti lämpimiä hetkiäkin riitti mukavasti, olkapää paloi ja vähän kesi MJÖM.

Tuskaksi osoittautui kauppareissut joissa helposti vierähti neljäkin tuntia, mitä nyt 5 lasta + minä ja 4 aikuista tarvitsee.

Joka ilta minä, iskä, Allu-possu ja Tero pelattiin lupaustikkiä. Luin Stephen Kingin Kuulolla loppuun, aloitin säännöllisen hameiden käyttämisen sekä harrastin ravintoloissa käymistä.


Allu: Mistä noi autot tulee?
Äiti: Siä on varmaan joku kylä.
Silja 7-vee : Tai sitten onkohan ne pettyny < WTF :F

Sanna 7-vee (nähtyään suuren tilavan vuokra-automme, 10 istumapaikkaa 8))
"Vähän kähee"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.