IRC-Galleria

|[-windy-]|

|[-windy-]|

Kaappimorso

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

Naisen 'käyttöohje' (C) SithisMaanantai 10.12.2007 20:14

Nauroin tälle ihan hulluna, ja kiitän siitä vain ja ainoastaan Sithistä ja hänen tylsää iltaansa :''D Eli siis kopioin tämän suoraan hänen blogistaan (ii2osesta siis, höntti!), ja hän on itse kirjoittanut tämän, joten jos joain kommenttia tekstiä koskien haluatte sanoa, niin siirtykää hänen blogiinsa x''3<3 (Paikka: ii2, Nick: Sithis)

----

eli saa lukea ja se on suositeltavaa.

bestis sanoo mua paskiaiseksi - mutta totuus on, että mä en siedä pikkusia prinsessoja jotka ajattelee vaan itseään ja sitä, et koska jätkän ei tarvii muuta ku siittää lapsia ja tuoda rahaa taloon, sillä on aikaa ja luonnetta joustaa ja hemmotella ja kaikkea... koko ajan... aina... ymmärrettävä... ggghghghghghghghghghhg

WHAT - THE - FUCK???

tän on kirjottanu joku tyttö... ja minä jätkänä tottakai kommentoin. niin tytöt ja pojat reagoi toisiinsa:

01. Kun tyttö kävelee pois luotasi vihaisena
-> seuraa häntä
Ihmettele mikä vittu nyt ja huuda perään "ÄLÄ PURA MENKKAKIPUJAS MUHUN!!! MÄ OSTIN SULLE PEHMOLELUN SIIHE TARKOTUKSEEN!!!"

02. Kun tyttö tuijottaa suutasi
-> suutele häntä
Huokaa ja pyöräytä silmiäsi käsi suulla... "älä sano. Herpes taas?"

03. Kun tyttö tönäisee tai lyö sinua
-> halaa tiukasti, äläkä päästä irti
Mulkaise ja nosta sormesi pystyyn "Tee toi uudestaa ämmä, ja mä raiskaan sut."

04. Kun tyttö alkaa kirota sinua
-> suutele ja kerro rakastavasi häntä
Kohota kulmiasi tyynesti, sytytä tupakka jottet huutaisi, ja sano "No joo mäki tykkään susta tosii paljon."

05. Kun tyttö on hiljainen
-> kysy häneltä, mikä on hätänä
Tönäise sitä ja kysy "Loppuks patterit?" ja jos hän ei vastaa, huudahta "VIHDOIN SE ON HILJAA!!!"

06. Kun tyttö ei ole huomaavinaan sinua
-> anna hänelle huomiota
Osoita tietäväsi, että hän haluaa huomiosi, esimerkiksi sanomalla hellästi "Voooi, __nimi__ näyttää surulliselta…" ja sitten käänny jätkäkaveriisi päin ja ala puhua pornosta tiedostaaksesi, ettei sääliäsi saa mykkäkoululla, vaan pyytämällä suomeksi suoraan ja lyhyesti.

07. Kun tyttö lähtee luotasi
-> vedä hänet takaisin viereesi
Anna sille tilaa ja soita myöhemmin perään jos muistat.

08. Kun näet tytön pahimmillaan
-> kerro hänelle, että hän on kaunis
Sano hänelle suoraan, mitä mieltä olet. Tyttö arvostaa rehellistä miestä!


09. Kun näet tytön alkavan itkemään
-> pidä häntä vain sylissäsi ja älä sano sanaakaan
Huokaa ja mieti tarkkaan mitä olet tällä kertaa tehnyt. Kun keksit mikä kämmi on tullut suoritettua, huokaa uudestaan, mutta nenän kautta, ja sano "Et viitsis. Sä oot nii ruma ku itket…"

10. Kun näet tytön kävelevän
-> hiivi hänen taaksensa ja halaa tiukasti takaapäin
Laita etusormet suuhusi ja vihellä perään niin terävästi kun ulos saat. Tyttö arvostaa sitä, että näytät julkisesti olevasi kiinnostunut hänestä.

11. Kun tyttö on peloissaan
-> suojele häntä
Anna sille kirves. Nyt voit mennä takaisin pelaamaan CS:ää, HALOA, WOWia tai Half-Lifeä.


12. Kun tyttö nojaa päänsä olkapäitäsi vasten
-> nosta hänen päänsä ja suutele häntä
Älä vain käänny tyttöön päin. Et halua nähdä hänen hilsettään, usko minua. Pidä katse eteenpäin tai tytön reisiin suunnattuna.

13. Kun tyttö on ottanut lempipaitasi
-> anna hänen pitää se ja pidä sitä itse öisin
Hymähdä ja sano hänelle hiljaa "Se sopii sulle. Sun reidet vilkkuu ihanasti sen alta..."

14. Kun tyttö kiusoittelee sinulle
-> kiusaa takaisin ja laita hänet nauramaan
Kurtista kulmiasi, nouse ylös, kävele ulos ja sytytä tupakka. Hän ei saa nolata sinua ystäviesi nähden, kiesus sentään.

15. Kun tyttö ei vastaa puheluihisi pitkiin aikoihin
-> vakuuttele hänelle, että kaikki on kunnossa
Vakuuttele hänelle, että kaikki on kunnossa. Mutta älä kerro, että se on hänen ystävänsä ansiota, tietenkin sen ystävän jolla on C-kuppi ja upea perse. Kerro, että tekee hyvää pitää välillä taukoa, jotta "kaipaus syvenee". Toisin sanoen, jotta kestät häntä taas...

16. Kun tyttö katsoo sinua epäillen
-> seiso suorassa
Seiso suorassa äläkä laita käsiä sen "suoran" osan tielle, vaikka tyttö olisikin hiukan epäilevä. Se on kuitenkin loppupeleissä vain sinun syytäsi. Olethan mies. Kaikki on sinun syytäsi. Loppupeleissä.

17. Kun tyttö sanoo rakastavansa sinua
-> hän todella rakastaa sinua, enemmän kuin voit uskoakaan
Mumise hänelle hellästi "minäkin sinua kulta". Hyväile häntä. Saa hänet tuntemaan olonsa hyväksi. Ja sitten petiin. Laita kännykkäsi herätyskello ajoissa soimaan aamuksi, ja laita herätysääneksi sama ääni, kuin soittoäänesi. Aamulla vastaa "puheluun" ja selitä tytölle, että sinun on mentävä kiireesti, ja että soitat illalla. Myöhemmin voit sanoa ettet pystynyt soittamaan, sillä puhelimesi rikkoutui kun autoit ystävääsi muuttamaan.

18. Kun tyttö tarttuu kiinni käteesi
-> pidä siitä kiinni ja leiki hänen sormillaan
Ota siitä kiinni lempeästi ja vie se sinne, missä sen kosketusta eniten kaivataan. Ihan niin, tiedät kyllä minne. Tyttö pitää miehestä, jolla on päämääriä, ja joka tietää mitä tahtoo elämältään.

19. Kun tyttö tönäisee sinua
-> tönäise takaisin ja laita hänet nauramaan
Esitä äkkiä kaatuvasi parin roskiksen yli ja suoraan portaisiin. Pitele päätäsi ja voihki. (älä kuitenkaan eroottisesti taukki!) Kun tyttö ystävineen tulee katsomaan kuinka kuollut olet, tuuppaa tyttösi kauemmas ja sano "Tää on sun syytä!!! Miten tyhmä sä oikein oot! Tossa on pari metriä portaita!!" Hän saattaa syyttää sinua hintelyydestä. Sano, että tiedät hänen tönäisseen tahallaan kovaa.

20. Kun tyttö kertoo sinulle salaisuuden
-> pidä asia omana tietonasi
Tämä on se mitä olet odottanut. Tyttö avautuu sinulle ja kertoo salaisuutensa… Yritä pitää järkytyksesi salassa. Asian salassapito on eri asia. Kundit saa kertoa toisilleen juttuja - kuten tytötkin.

21. Kun tyttö katsoo suoraan silmiisi
-> älä käännä katsettasi, ennen kuin hän kääntää omansa
Älä huomauta hänelle miten paakkuista hänen maskaransa on, se ei ole seksikästä. Sano että hänen silmänsä ovat niin uniikit (kierot) ja ripsensä niin sykähdyttävät (siivottomat)…

22. Kun tyttö kaipaa sinua
-> häneen sattuu
Tiedät, että hän on kiintymässä. PAKENE, ennen kuin kiintymisprosessi on valmis.

23. Kun särjet tytön sydämen
-> tuska ei koskaan katoa
Tiedosta hänelle että ero oli muuten hänen syynsä, ja että perääsi on vittu ihan turha soitella.

24. Kun tyttö sanoo sen olevan ohi
-> hän haluaa sinun olevan edelleen omansa
Huokaa syvään ja naura, taputa häntä olalle kuin kundifrendiäsi ja sano "Voi tsiisus, kiitti. Mä luulin et mä joudun sanoo ton… Onneks oot samaa mieltä."

25. Kun tyttö laittaa tämän eteenpäin
-> hän haluaa sinun lukevan tämän
Hän on epätoivoinen prinsessa, joka on todennäköisesti neitsyt, eikä ymmärrä pojista mitään. Hän haluaa romanttisen suhteen, kaksi lasta, ja omakotitalon. Häntä ei kiinnosta PÄTKÄÄKÄÄN, mitä SINÄ haluat. Sinulla ei ole kuukautisiakaan, joten sinun pitää olla se, joka ymmärtää ja joustaa aina. Sitten kun saat joskus hetkittäin raivareita, hän kyyneleisin silmin sanoo "Ainahan mä kuuntelen sua!" mutta se on valhe. Häntä ei ymmärrä, sillä hän odottaa suhteelta jotain suurempaa. Sinä odotat, että tämä kestää edes huomiseen. Sinä haluat kokeilla. Ja testata.
Ja jos et, suosittelen, että etsit tämän tekstin kirjoittajan, ja kosit häntä, jotta hän on poissa meidän muiden tieltä.

Ja jos olet tyttö eli pimatsu eli suttura eli mimmi eli chiksi, ja luit tämän, ja nauroit kuten minä tätä kirjoittaessani - ei, en ollut 110% tosissani kun kirjoitin tätä, ehen todellakaan - ole hyvä, ja laita eteenpäin. SULLA ON SE, MITÄ ME ETSITÄÄN! onnittelut. olet virallisesti ihana!

Ja jos olet kundi, eli jätkä eli jäbä eli äijä eli tunteeton sovinisti, ja nauroit tätä lukiessasi, hyvä! Elämähä on läppä! Ja nii on mimmitki! Ja tää teksti etenki!

Ja lisäks - jos otit tosissaan, sukupuolesta riippumatta - OTAPPA RENNOMPI SUHTAUTUMINEN TÄHÄN ELÄMÄÄN! Minä voin tarjota sinulle linkin K18 sivulle joka auttaa sinua eteenpäin. Kundi: tämän takia et saa tyttöä pysymään rinnallasi! Olet täys paska! Kuten mä! Mutta mä en haluakkaan tytön pysyvän rinnallani - jos muutan mieltäni, muutan asennettani. Ja mimmi: voi hyvä LUOJA! Senkin isin pikku prinsessa! Ovatko kaikki ihanat miehet joko homoja tai varattuja? NO, TÄSSÄ ON SYY: SINÄ ODOTAT LIIKAA. SINUN SYY. perkele.

hei aivan... ja jos taas olet jätkä ja otit nuo tytön kirjoittamat kommentit tosissaan ja mun kirjoittamat kommentit saivat sinut surulliseksi... SINÄ. OLET. TÄYSI. FÄGÄRI. JA. KAIPAAT. KIPEÄSTI. MINUN. APUANI. (jos luonteeseesi on vaikuttanut Japanilaisten Animaatioiden aka Animen ylilataus, mee ja runkkaa mielummin, minä en koskis suhun sit pitkällä kepilläkään. Leprapotilas.)

JA VOIN VAKUUTTAA ETTÄ KURSIVOIDUT OVAT MINUN KOMMENTTEJANI EIVÄTKÄ MISTÄÄN KIRJASTA :DDDD

----

Hehee 8''D

MULL ON KYON SYLKEE HIUKSISSA :D<3Maanantai 05.11.2007 20:18

Joo, eli toisinsanoen en enää ikinä pese hiuksiani :'D Naaman kyllä pesin, kun sitä meni siihenkin, kun se purskutteli vettä yleisöön ;___; Ja Die kiusas kokoajan yleisöä, melkein koskinki siihen mutta sitte se vaan virnuili sen näkösenä että "Do you wanna toutch me? No, you can't! >: D" .... -.-; Ja sitten se heitti vettä yleisöön ja sen juomapullon jota mää kerkesin hipasta mutten saanut ;____; Ja joku sai muistaakseni Dien plektran, (Kiitos Joona kieliopillisesta avustuksesta sanan kanssa X'D), joku tuli ja osti sen siltä sadalla eurolla O.O (Plektran siis.. Ei joonaa :'D ) *kallista kallista~* Niin. Mutta.. Ensin hiukan muuta, ennenkun taas pääsen vauhtiin ja selitän tätä samaa~ *Toivoo että Kyon sylki pinttyis mun ihoon ja syntys ajan myötä sellanen kemiallinen reaktio joka muuttais mut Kyoksi X'D<3* <--- Ja mitenkä niin toiveajattelua? Paskat >.<;;

Elikkäs siis... Menin Gasukolle joskuus~ Oiskohan ollu... Neljän viiden aikoihin lauantaina, en todellakaan enää muista. Värjäsin sen, Hibanan (Gasun pikku sisko) ja omat hiukset, ja sen näki sen jälkeen kyllä käsistäkin :'D *Sini-pinkki-liilat-kädet.. Awww x'D ?* Meidän piti kolmelta häippästä, mutta tulikin sitten PIKKU ongelmia kuskin puolelta, ja aateltiin jo että jos homma kusee niin joku oikeasti kärsii - Onneks päästiin lähtemään kuitenkin, kun asiat saatiin hoidettua - Kello oli silloin puoli viis.

Ajeltiin melko vaitonaisena alkumatka, sillä kaikki oli stressannu niin paljo sitä että päästäänkö me edes lähteen keikalle. Kaikkia väsytti hirveesti. Puhetta ja sekoilua ja muuta tuli kuitenkin sitten jossain vaiheessa, lähempänä kuitenki itse hesaa, paikanpäällä kuitenki tuumas mennä hermot - Ei osattu ajaa ja parkkipaikkoja suht läheltä ei tuumannu löytyä juuri mistään - Onneks sitten kuskin (Tapsan >: D ) kaveri neuvo meijät parkkiin - saatiin samalla kultturillinen kokemus ja nähtävyyksiä kierrettyämme varmaan kaikki Helsingin parkkipaikat :''D

Käytiin sitten syömässä, mutta ei kukaan oikein saanu mitään alas kun siinä vaiheessa jännitti jo niin paljon. Huono oloki oli. Omalta osalta se oli eka keikka ja kyllä vain - Mua jännitti, vaikkei sitä silleen huomannu muutakun oli pirun huono olo .___. Tai no ei sinäänsä, mutta... Äsh. Yritä nyt selittää, ei ajatus kulje, oon vieläkin jossain Diru-humalassa, Kyon sylki höyryissä 8'D<3

Jaaaa.. Niin. PÄÄSIMME jonottamaan. Kello tais olla yhden molemmin puolin, luultavasti vähän yli, jos oikein muistan. jonotettiin kolmannella seinällä. Porukkaa lappasi tulemaan vielä meidän peräänkin, ettei ihan viimisiä oltu. Kuustuntia suurinpiirtein kokonaisuudessaan jonotettiin, ja itseasiassa aika meni melko nopeesti, vaikkei me mitään järkevää tehty tai puhuttu (yritettiin pitää toisemme lämpiminä, koska siellä oli hiton kylmä ja kiitos sen, mulla on nyt flunssa ja mahollisesti kuumettakin -.-; ) No joo. Siinä odotellessa meni kaks pulloa EDiä ja tuumasin silti nukahtaa :'D Ja Joona ei huomannut mua vaikka kuinka huidoin ja huusi, käveli vaan kuolavaluen pizzansa kanssa >: o Että näin :'D Mutta tuli sitäkin (puhuu niinku jostain eläimestä tai jostain X'D ? ) puhuteltua ennen keikkaa, ja keikan jälkeenkin : D Mutta näin. Niin... Takas jonotukseen ~

Ne rupes tiivistään jonoa siinä puoli viiden aikaan. Ite päästiin sisälle vasta puoli seittemän aikoina, vaikka ovet aukastiinki jo klo kuus. Kuvia en saanut sisällä ottaa, vaikka muutamia ottiki, jokku kuvas salaa kännykällä. Olisin halunnu ostaa Dirujen hupparin muttakun hölmönä jätin laukun ja lompakon narikkaan, enkä saanut siis rahoja vasta ku keikan jälkeen, jolloin ne hupparit oli loppuun myyty >.<; Ostin kuitenki T-paidan. Ja olisin halunnu
Dozing Green levynki, mutta sekin oli loppuunmyyty, perskeles x__X No jaa. Kokemus oli tärkein ^^

Olo oli nuutunu, väsyny, heikko, nälätti, oksetti, olo oli muutenki niinku olis juotettu känniin ja hakattu, mutta fiilis oli aivan MIELETTÖMÄN mahtava OwO !!!! *Toisinsanoen kyllä kannatti käydä 'hakkauttaan' ittensä siellä X'D<3 oli TODELLAKIN sen arvoista >.<!!!*

Toisinsanoen keikkaneitsyyteni vei Dirut, ensimmäinen keikka ja PALJON parempi mitä osasin ees kuvitella >.< ! Tahtoo takasii~ *Tällähetkellä pojat taitaapi ainakin kohtapuoli jo soitella maanantainsettiä, TAHTOOOOO TÄNÄÄNKIN >.<!

Mutta joo. Ei oo yhtään todellinen olo o.o Ajatella. Dirut lavalla. Sun nokan edessä. Se vaan tuntu niinku se ei olis... Mahdollista o___O ?

Jonkun verran näin ahkeralla pomppimisella, mutta ainakin Shinya oli niin rumpujensa takana piilossa ettei miestä juurikaan näkynyt :'D<3 Thehee~

Voiii~ Tahdon tuon keikan takasi ja heti >.< !

Lälläspöö te jokka ette siellä olleet. Jäitte PALJOSTA paitsi >___< !!!

KYO - DIE - SHINYA - TOSHIYA - KAORU <3 DIR EN GREY @ TAVASTIA 4.11.2007<333

fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you!!!! \,,/
- Vanhemmat »