IRC-Galleria

|[-windy-]|

|[-windy-]|

Kaappimorso

Uusimmat blogimerkinnät

...........Keskiviikko 01.04.2009 02:13

...........no yhyy.

*sensuroitu, sensuroitu, sensuroitu*Keskiviikko 01.04.2009 02:01

eli kyrpii, vituttaa, ketuttaa, ottaa päähän, suututtaa, ärsyttää ja vielä kerran kyrpii, vituttaa, ketuttaa, ottaa päähän, suututtaa ja ärsyttää. se on siinä. tän päivän fiilikset.

Alkaa pikkuhiljaa hajoon pää, ja pahinta on, että sen aiheuttaa ihan pienekki asiat. Univelkoja? On. Ehkä siks musta on tullut niin kärtynen ja vittuuntunut ja alakulonen ja vaikka ja mitä ja asiat tuntuu vain rullaavan paikallaan eikä mikään muutu mihinkään. Jokainen päivä tuntuu siltä kun pureskelis eilistä ruisleipää, jonka on jo kertaalleen pureskellu; jaksa jauhaa samaa paskaa päivästä toiseen.

Ei, kyl mulla on ollut ilosiaki hetkiä nytten. Kaverit. Ah. Ne saa hymyileen vaikka olis kuinka päivä mennyt pilalle. Mut seki on vaan hetkellistä. Hei enks mä vois adopoida teitä tänne mulle itelleni, niin mulla olis aina ihan jees olo..?

Keskiviikkokeskiviikkokeskiviikko. Huomenna se on, tuntuu, etten oo saanu mitään kehittävää aikaseksi. Viikonloppu? En tiedä lainkaan, mitä silloin tekisin. Viimeviikonlopun pörräsin kavereitten kanssa ja oli kivaa, kiitoksia siitä<3 Mut tän viikonlopun joudun oleen luultavasti kotona. Kaikilla on jotain muuta menoo tai parempaakin seuraa enkä viitsi tukkia väliin.

Huooh. Eipä tää jatkuva galleria blogissa valittaminenkaan tunnu yhtään helpottavan, ihmiset vain kyylää tätä ja kattoo silleen "joo. taas tuo valittaa, lopettaisi jo."

No mutta eipä tule pidettyä päiväkirjaakaan, joten valitan sitten tänne. Ei tarvitse lukea, jossei jaksa tätä ainaista ruinaamista, en mäkään jaksais.

Headshot.

NAANANANANATiistai 31.03.2009 14:55

*Kyylää ihmisiä koska sillä ei ole parempaakaan tekemistä ja sillä ei ole omaa elämää*

Harrastukset<3

ÖÄÄÄR.Tiistai 31.03.2009 13:08

HomoKoulunTulostinEiToimiJaPuranVittuuntumistaniTäällä.

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWRRRRRRH.

Hienosti menee >___>;

ÖR.Tiistai 31.03.2009 02:23

Monte Criston kreivi. Saimpas katottua senkin loppuun~ Oli itseasiassa aika hyvä, parempi, kuin mitä ajattelin~<3

Ja mielikin koheni. Siis sitten eilisen. Vaikka on se tänäänkin mennyt melkoista vuoristorataa, kai tää on joku kevätkaamos mulla, kun olen ihan sekaisin ja väsynyt ja vittuuntunut kaikkeen ja kaikille ja... ARGH.

Mutta kaikki mikä ei tapa, vahvistaa. Kauheen yksinäinen olo nyt vain ollu, ku koko viikonlopun pörrännyt kavereitten kanssa ja viimeviikkokin oli yhdensortin kriisi, kun näin luokkakavereita taas pitkästä aikaa. Jajaja niin. Mutta. Taas nähtiin, että oon riippuvainen ihmisistä.

Ja puheaika loppunut. Ihmiset, jotka haluaa ottaa yhteyttä, soittakoon ite eikä viestittele, koska saatan vastata vasta ensi sunnuntaina, kun taas saldoni aukeaa *kyllä, sillä on saldoraja, koska sillä saan kätevästi pidettyä puheaikani kurissa 'D*

Mutta öitämyss. Tästä katoilen pikkuhiljaa nukkumaan, muutama homma vielä kuitenkin tekemättä ennen sitä.

ASDHDLFMaanantai 30.03.2009 00:58

.......Joo moi. Taas tämmönen päivä et tekis mieli hakata jonkun muun tai oma pää sohjoks johonki katukivetykseen *Jota ei oo lähimaillakaan AHAHAHAHAAHAHAHHAHAHHAHAHAHH vittu.*Edit; Ja nyt jäi Monte Criston Kreivikin kesken ku en jaksa kattoa. ARRRRRRGH. Noh. Katon sen huomena loppuun. Lyhyemmät päivät ensviikolla, yeeeey. Jotain iloittavaa tässäkin nyt sitten on.

....Lol~<3Sunnuntai 29.03.2009 22:26

http://www.youtube.com/watch?v=0292ZQgmxqI

...Lol 'D Eräänlainen versio kai tämäkin 8'3

"ANNA, OI LUOJA~!"Lauantai 28.03.2009 21:56

...............Siirin kaa sekoillaan 8--DDD<3 *Saa kuunnella sen viulunsoittoa ja laulua<3333333*

8 DDDPerjantai 27.03.2009 09:40

Kokkolaaaaaannnn! Pedrinakseeeeeeeennn!! 83

Med Kero, Biitti och Gomis.

Toivottavasti tulee kiva päivä =w=<3 *sillä ei ole kouluakaan tänään, niin 8 DDD*

Kohta tonne tienposkeen oottaan keroa, eka luen roolit ja sitten<3

Ah, että vihaankin aamuherätyksiä x___x *kolmelta nukkuun ja puoli seittemältä heräsin : D*

.....LOL.Perjantai 27.03.2009 02:01

.....Heräsin äsken PÄIKKÄREILTÄNI.
Miten niin muka univelkoja, kun suostuin vasta nyt heräämään ylös 'D? *Huomenna aikainen aamu, vaikkei olekkaan koulua, joten taidampa tehdä U-käännöksen ja lähteä takaisin nukkumaan ''D*