IRC-Galleria

|[-windy-]|

|[-windy-]|

Kaappimorso

Uusimmat blogimerkinnät

AAAA. HOTMAIL, MITÄ VITTUA?!Torstai 25.03.2010 22:19

Sähköposti sekoilee, miksi?! Mulla on ihan oikee salasana ja tunnus ja se ei päästä mua kirjautumaan sisään!

D'''8 KUITENKI JOKU PÖPÖ MENNYT MUN SÄHKÄRIIN JA VAIHTANUT MUN SALASANAN D'''''''8 !!11

Opinnäytetyö vaiheessa....Torstai 25.03.2010 21:47

..... Itseasiassa ihan hyvässä vaiheessa, vaikka tuo kirjallinen ressaakin. Siitä puuttuu aika paljon juttuja, ja huomenna pitäisi palauttaa. Shiiit.
Työn sain kuitenkin SUHT hyvin tehtyä, vaikka harmaasta tulikin liian tumma, ja yhdessä kohtaa seula vähän heilahti. Toivon kuitenkin asiakkaan olevan tyytyväinen.
Huomenna ompelen työt kasaan ja näin ! Eikun kirjallista puurtamaan, loppusuoralla kun ollaan 8B !

AAAAAAAKeskiviikko 24.03.2010 10:51

Tajusin vasta, et nyt on vittu jo keskiviikko, ja perjantaina pitäisi palauttaa oppari x__X

JA MUN KIRJALLINEN ON IHAN VAIHEESSA, TEKSTIILITYÖN SAAN KYLLÄ ALTA AIKAYKSIKÖN TEHTYÄ, MUTTA SE TARKOTTAA SITÄKIN, ETTEI ONGELMIA TULE VASTAAN X___x;

Ampukaa mut. Tehkää mulle se palvelus x__X;;

.....Tiistai 23.03.2010 12:30

Hienoa, Biitti houkutteli mut Bakaan...

......
....
......

MITÄ HITTOA MÄ PISTÄN SILLOIN PÄÄLLE?!

Crossin uniformua ei ole vielä edes alkoitettu, se aikasempi asu oli karmiva, ja... AH. Mut luulen, et saatan joutua tyytymään siihen, ellen keksi mitään muuta...

Joku ihan liian randomkin tietysti olisi, mutta tämä kaikki tuli niin äkkiä ;___; Ei kellään olisi ehdotuksia, ideat vähissä ;;___; ??!

Avautumista.Tiistai 23.03.2010 11:54

Kakstoista asiaa kahdelletoista ihmiselle joita en uskalla / voi / halua sanoa. ...tai jotain.

1. Haluaisin tutustua suhun paremmin \o/ Olisi ihan sika ihana käydä sun luona joskus, koska tiedän, että vietät varsin yksinäistä elämää työt ja kone seuranasi. Sulla on kokoajan kiire, ja olen pahoillani sen asian vuoksi. Mä toivon sulle kaikkea hyvää, ja tahtoisin helpottaa sun taakkaa, jos vain voisin. Olet melkoinen egopakkaus, mutta osaat olla ihan mielettömän symppiskin, ja oot ihan sairaan ihana kun innostut aina uusista asioista niin vallan helposti! Toivottavasti pian tavataan ja pidetään jälleen hauskaa! Mut saa ihan kutsuakki joskus kylään, jos siltä tuntuu<3 !

2. Susta tuntuu aina, et käännyn sun puolees vain, koska mun on paha olla tai mulla on tylsää. Se on väärin, sillä mä en todellakaan ajattele niin! Olet mun mielessä aina, oot tosi ihana tyyppi ja aivan mielettömän tärkee mulle, ja olen sanonut sen usein sulle! Toivon että pian tavattais, vaikka suunnitelmat aina kusee.

3. Pohdin joskus, mitä sä musta haluat. Hakeudut mun seuraan välillä niin randomisti, et alan epäillä, että siinä on pelkän vilpittömän ystävyyden sijasta joitakin taka-ajatuksia...

4. Oot ihan sika makee tyyppi, vaikka välillä vähättelet itteäs! Oot ehdottomasti parhaimpia jätkiä, jota tunnen, ja meillä synkkaa jutut ihan sika hyvin yhteen! Toivoisin vain, et tiedät, et ajattelen et oot ihan huippu tyyppi! Odotan conittamista ja sekoilua \o/ Kaikkea hyvää jatkossa, toivottavasti pidetään yhteyttä, vaikka koulutus ja muut asiat veisi meitä ereille teille \o/ Olet myös elämässäni varsin tärkeä ihminen ;w; ! *halii*

5. Olet todella tärkeä, ja haluan, että tiedät sen. (ja tiedätkin) Musta tuntuu, että pitkästytän sua, koska olen loppujenlopuksi ihmisenä varsin yksinkertainen tapaus ja yksitoikkoista seuraa. Harmistun sulle vähän väliä ihan tyhmistä syistä, mutta lähinnä siksi, koska olen niin saamarin huomion kipeä - Olen iloinen, kun sä olet, mut olisi kiva kuulla myös kehuja, että mussakin on jotain varsin erityistä. Kehut aina kaikkia muita ja musta tuntuu, että jään muiden varjoon sun mielestä. En vaadi olevani se number one, mutta tahtoisin, että olisin edes joltain osin niin erityinen, että mustaki voisi oikeasti olla edes aidosti iloinen, sillä huomaan kyllä, jos et sitä ole.

6. Olet ihan sairaan ihana ihminen, viihdyn sun seurassas liiankin hyvin ja olet se henkilö, johon olen kokoajan yhteydessä! Me ollaan ihan sairaan läheiset, ja siksi haluan kertoa, että olen pahoillani, kun en kerro sulle ihan kaikkea. On paljon asioita, joista haluaisin puhua ja joita asioita tahtoisin jakaa sun kanssas, mut pelkään, et jos alan avautumaan sulle asioista, joista olen ollut niin kauan hiljaa, niin alat näkeen mut aivan erilaisena ihmisenä, millanen oon sun mielestä tähänasti ollut. Ollaan niin hyviä kavereita, et pelkään, et joku asia vielä pilaa sen, kuinka läheisiä oikeasti ollaankaan. Olet ihan sikatärkeä. Sun kanssas on ihan törkeen hauskaa, mutta on susta paljon muutakin iloa.

7. Haluisin tutustuu suhun paremmin! Sulla on ihan sikahyvät jutut ja olet tosi fiksu kun vastailet kaikkiin mun typeriin kysymyksiin! Välillä musta tuntuu kai vain, että kattelet mua alaspäin (vaikka ootki mua lyhyempi) ja että mä olen vain joku nobo sun mielestäs. Mä en haluaisi, että ajattelet niin. Pohdin kokoajan, mitä voisin sun kanssas puhua, ja toivon, et saisin joskus viettää sun seurassas niin kauan aikaa, et säki huomaat, että mä oon oikeesti ihan mukava ja samanhenkinen tyyppi kuin moni muu sun läheisistä kavereista ja sä ite.

8. Miksi sä olet sotket niin paljon mun elämääni? Ihan kuin se olisi susta muka hauskaakin?! Tai sitten teet sen tiedostamattasi, niinhän sä ainakin hämmentyneenä aina väität. Mua ottaa niin päähän, kuinka sä vähättelet mua tai mulle tärkeitä ihmisiä ja pädet joka saatanan asiaan! Oltiin joskus läheisiä, ja harmittaahan se, kun ei enää olla edes osaa sitä. Tätämenoa tää oikeasti menee siihen, etten halua olla sun kanssas missään tekemisissä, ja tälläkertaa ihan vakavasti! Meillä on usein hauskaa ja osaat olla ihan sairaan ihanakin, mutta asiat ei toimi, jos me suurimmaksi osaksi aina vain riidellään. Ja mä kyl tiedän sanomattakin, ettei vika ole vain sussa, mutta mä toivoisin, että voitaisiin joskus keskustella asioista ihan aikuisten vakavasti ilman, että nälvitään toisiamme ja jompikumpi ottaa nokkiinsa.

9. Miksi sä kyyläät kokoajan mun blogeja kuin korppikotka? Sä jumitut vieraskirjaani, tiedäthän sen? Sä olet ihan saamarin utelias ja tykkäät juoruta asioita, ja mä pelkään, että olet syystä tai toisesta alkanut juoruta musta paskaa seläntakanani. Ihmiset puhuu aina kaikkee, ja ollaanhan mekin aikoinamme puhuttu. Harmittaa, kun näin sut kerran baarissa, etkä voinut edes moikata kunnolla, vaan tunnuit katsovan nenänvartta pitkin. Häpeätkö sä mua? Tuntuu välillä siltä, ettei mun seura kiinnosta, ellen mä ole yksin ja kotonani. Eipä sustakaan ole sen jälkeen enää mitään kuulunut, kun utelit, kenen kanssa mä seurustelen. En tiedä, tiedätkö nytkään, mutta jos tiedät, toivon, että koko kylä ei saa tietää siitä sun tai kenenkään muun juoruilun takia - enköhän mä itse asioistani kerro eteenpäin, kun musta siltä tuntuu.

10. Mua harmittaa hirveästi, kun ei pidetä enää lainkaan yhteyttä. Olet tosi kiva, ja olen pahoillani, ettei rooliminen Demissä enää innostanut mua. Sen takia mekään ei olla enää paljoa puhuttu. Olen kaivannut meidän roolejamme hirveästi ja tekisin melkein mitä tahansa, että voisin roolia taas sun kanssasi. Olet hyvä pelaaja ja tosi ihana tyyppi, olisi kiva, jos puhuisit mulle joskus ja voitaisiin ehkä taas kaveerata ja rooliakkin uudelleen!

11. Mitä sä musta haluat? Sä olet varattu, mutta silti kokoajan flirttaat ja oot muhun yhteydessä. Oot siitä asti ollut, kun olit vielä sinkku, ja silloin sen ymmärsikin, mutta vieläkin? Hei, me kumpiki seurustellaan, mitä jos pitäisit kiinni siitä omasta kullastasi, sillä mä ainakin aijon pitää kiinni omastani, okei? Vähän häiritsevää nääs tuommoinen käytös, ahdistavaa, etten sanoisi.

12. Olet hirveän hiljainen, ujo, ja sympaattinen tyyppi. Sun kanssas on tosi mukavaa, vaikket ota kantaa juuri lainkaan mihinkään. Olet myös tärkeä tyyppi, muista se! Ja tahdon, että tiedät, että mulle voit puhua ihan kaikesta, jos siltä tuntuu! Mä toivon, että sulla menis sun poikaystävän kanssa hyvin, niin arkielämän kuin sen romantiikankin suhteen! Tule joskus käymään, katotaan leffoja ja puhutaan asioista :) <3 ! Jaksa vain sinnikkäästi, vaikka välillä on vaikeeta.

----

Olisin keksinyt enemmänkin näitä, kelle avautua, mutta antaa olla. Nimettömiä avautumisia, ehkä tunnistat itsesi? Jos tunnistat, tiedät ainakin, mitä sanottavaa minulla sinulle on.

Ahihuha~ Koska kaikki muutkin~Maanantai 22.03.2010 11:06

Linkitä minulle jokin kappale, jonka jollain tapaa koet liittyvän minuun. Älä selittele valintaasi, lisää vain kappale kommentteihin. Lisää sen jälkeen omaan päiväkirjaasi tämä teksti ja katso minkä laulun kaverisi sinulle omistaisi.

.....Liian helppoa.Maanantai 22.03.2010 10:50

1. pidätä hengitystäsi.
2. mene päiväkirjaasi.
3. lisää tämä merkintä.
4. jos sait tehtyä tämän pidättäen hengitystäsi, olet hyvä suutelija.
Pidätän vieläkin, ei ole ongelmallista. Voisin kirjoittaa vaikka romaanin, eikä tuntuisi missään ''D
Lisään kuvan ''3
LAALAALAALAALAALAALAAALAALAALALAALAALAALAALAALAALAALAALAAL
LALALALLALALALLALALALALALALALALALALALALLALLALALALALALALALAL
ALALALALALLALALALALLALALALLALALALALALALALLALALALALAL....-!11
...NYT petti ''D
...Olen siis aika pirun hyvä suutelija<3 ?

....Perjantai 19.03.2010 14:29

Oon koko päivän välttänyt gallerian, olen ylpeä 83<3 Nyt tulin käymään vain kun näytin kuvia Lauralle noista Disney prinsessat cossareista, kun Laura etsi noita prinsessa kuvia, ja mainitsin tuosta ryhmästä, niin näytin kuvia 'D Nyt jatkan töitä o/<3

HEEENGGG.Torstai 18.03.2010 14:05

11:51Salla

En mä facebookita, se on vaan päällä 8<

8<

ja ite oot kuollu 8<

11:52Elina

enkä >8

oon ihan HENGissä

11:52Salla

Tuntuuko hyvältä olla Hengin sisällä, mmmmh~~?

11:52Elina

jeh <3<3 Grrr~

tiukkaa on <3<3

11:53Salla

Syvällä, tiukalla, aaah

~~

----

...... Näin se oppari edistyy. Syytän Biittiä, Biitin vika että sillä on hahmo, josta pitää aina vetää paskaa läppää ''D <3 (Darkin vikahan ei tietenkään ole, ettei mikään edisty, kun puhun sille 8''D)

PS. ...Tuosta kuvasta tuli mieleen Heng<3 Ningin ja Hengin lapsi näyttäää tältä<3

.______.Tiistai 16.03.2010 21:29

Vaihteeks ihan sika kurja olo. Ompa viimekerrasta jo aikaakin. Itkettää.