IRC-Galleria

|Frantic|

|Frantic|

When you burn in hell, remember what I said.

THESE COLOURS DO NOT RUN!!!Tiistai 10.08.2010 23:45

“The stage over there is completely fucked. Mötley Crüe have gone home as their stuff is fucked and our stuff is fucked, but we don’t care. We’re not going home until you go home.” -Bruce Dickinson

Sonisphere.. ah<3

Laauantaina viideltä aamulla ylös ja kuudelta kohti Poria..kyllähän se meinas 3h yöunilla väsyttää :D Oltii Porissa joskus puol yks, vähä kyl harmittaa nyyh ku missattii se Negative..nii rankkaa metallia ku se onki :(( voi lol.
Sitte katottii Serj Tankian, oli iha jees.

Mmmm VOLBEAT ♥ aivan älyttömän hyvä keikka oli! Kaikki parhaat biisitki :p uusiakin. "Lets get drunk, Finland" Uuh Michael Poulsen otti mua kädestä keikan jälkee ja tuli siihe meidän eteen ;)) Ja vielä erityiskiitos Thomakselle!

La-su saatiin nukkua sitte vähä enemmän ja aamulla joskus 10 mentii festarialueelle ja samantien päälavan eteen istumaan! :D
ANTHRAX oli kyllä mahti! Vakuuttava, todella vakuuttava livenä! Varsinki laulaja, voe mahoton.

Ha noniiiin! SLAYER, huhhuh, mahtava! iiik Tom Araya katto mua vaikka mite monta kertaa silmii ja nauro vähä kesken laulun mun virtahepoilmeelle OOTTEKO LISSUT KATEELLISIA!? Mutta jooo, sitte Slayerin jälkeenhä ne juhlat vasta alko..... trombi ♥
Se oli jotaki niin uskomatonta että huh :D Tuuli vei mukanaan kaiken mitä irti lähti, mm. kakkoslavan kattopressun (4km sairaalalle). Kauhulla seurasin siinä päälavan eessä että mitä sille käy..kävi jo mielessä että miten käy Maidenin ja Cooperin esiintymiselle.
Olin läpikotasin märkä sen jälkeen ja glämmäritytöt alko manata Slayerin nimeen ku ne ootti pelkästää Mötleytä ja Cooperia :D:D "VOI VITTU SLAYEEERR!!" ym..

Mötley Crüen kamat meni myrskyssä paskaksi joten ne ei sit soittanu. Iggy soitti kolme biisiä akustisesti päälavalla ja Alice Cooperia ei oikee näkyny kunnolla ku lavan takaosa otti ja lähti tuulen mukaan.

Puolitoista tuntia Alicen jälkeen ja sitte IRON MAIDEN \,,/ Se 12 tunnin seisoskelu palkittiin eturivipaikalla ;)
SSSE OLI TAAS JOTAKI NNIIIIN MAHTAVAA ETTÄ EIIIPÄ LÖYDY SANOJA! ♥
Bruceki alotti The Wickermanin -ja koko keikan- tyylikkäästi! Hyppäs tapansa mukaan siihe eteen ja perseelleen : D voihan sitä laulaa selälläänki! Loistavasti lauloikin -koko keikan! Ja puheet oli mitä parhaita ja kyllä osu ja uppos..
Ja toki mulla oli kauheeta silmäpeliä Adrianin, Steven ja Daven kaa ;)) jjoooh :D huuhhuh en toivu ikinä. ♥

“This is one of the most amazing concerts of my whole life. We were pissed on by the gods and we pissed on the gods right back. For those of you that have rocked we fucking salute you.” -Bruce Dickinson

“This is the most amazing audience I’ve ever seen in Europe for any Iron Maiden gig ever.”-Rod Smallwood (the Maiden manager)

"HEEI SÄ OOT SE JOTA KUVATTIIN!!" :D Porin kaduilla kuulee kaikenlaista Maidenin jälkeen...

Paikat paskana ja pitäs muka pakata! fuck it.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.