IRC-Galleria

|pöljä|

|pöljä|

Bomber Dude.. :D
oukey.. :) myö nähtii tänää siis simo.. ;) alku oli vähän jännitteinen mutta hetken päästä kaikki oli jo "normaalia" ja simo tottui meihin aika nopeesti. .;) :D sopi porukkaan ihan täydellisen hyvin. .:)

sen jälkeen mentiin tietty kauppoihin etsimään niitä ihania koruja.. eli Bling Bling koruja.. ;DD Noh Simo löys heti ensimmäisestä kaupasta kaikkee ihanaa tavaraa.. ;D noh jatkettiin vaikka minne ja kierreltiin kauppoja.. ja simo osti hienoja kujeita ja koruja.. et vain kuola valuu voi.. ;D :P
sit Simo viel tarjos kahvin ja osti meille mansikoita.. :) hihi niih sitä pitääkin.. :) =)
Noh simo sit vaihto jossain vaihees paitaakin.. :) ja kuvia räpsittiin aika mahtava määrä..

noh tietty kun on niih legendaarinen päiväkin.. :) ;D ja mäkissäkin vierailtiin pirtelöllä ja siitä vasta hauskaa tulikin.. kun jokainen pillillään pelleili minkä kerkes.. :)
hehehehe ja Simo jo meinasi toivoa ettei olisi koskaan tullu meitä tapaamaan.. :) hihhihih.. =DD noh mut toi päivä on meille jokaiselle tosi tärkee koska ei meist koskaa voinu kuvitella et porukas noin hengattais.. mut tää on kyl kesän ikimuistoisin päivä mitä on ollu.. ;) Tärkeit ja kultasii nuppuja ootte.. ;) Taija & Mira ja tietty Simo <3<333 kitti täst päiväst.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.