IRC-Galleria

ännå

ännå

ai vittttu mä oon hahttp://irc-galleria.net/user/%E4nn%E5/albumuska, omasta mielestäni
2012 maailman loppu!!
tulee............. Lukukertoja: Jos Aurinko ja Kuu lasketaan mukaan, aurinkokunnassamme on kahdestoista planeetta, Nibiru, joka on parhaillaan lähestymässä Maata. Sumerialaiset tiesivät kyseisen planeetan olemassaolosta. Nibirun pysyminen salassa johtuu sen pitkästä kiertoradasta, joka on 3 600 vuotta. Nibirua kutsutaan myös nimellä Planet X.

.........

tässä on planeetta x kierto kulku
eli joka 3600 vuosi ohittaa maan ja sit kolisee
http://www.galaxymaine.com/SA/FAQ%20Images/planetxorbit




- huoh - Ensinnäkin Aurinko ja Kuu eivät ole planeettoja. Jos Kuu lasketaan planeetaksi, pitäisi laskea myös kaikki muut aurinkokunnan kuut.

Toiseksi, planeetat ovat: Merkurius, Venus, Maa, Mars, Jupiter, Saturnus, Neptunus ja Uranus. Tekee kahdeksan. Jos mukaan otetaan Pluto, pitää ottaa myös Eris ja Ceres. Silloin päästään yhteentoista, ongelma vain on, että babylonialaiset eivät suinkaan tienneet mitään suurimaasta osasta näitä planeettoja.

Sitten se 3600 vuotta. Se veisi meidän vuoteen 1400 eaa. Silloin elettiin hyvin reipasta pronssikautta, Hammurabi kirjoitteli lakejaan, Skandinaviassa oli asutusta jne. Mitään tietoja jostakin planeetasta ei ole löytynyt.

Tieteellisesti on olemassa uhka juuri vuodelle 2012, mutta se on lähtöisin auringosta. Katsokaa Discovery -kanavan dokumentit Solarstorm 1 - 5! Lisäksi Mayjojen kalenteri päättyy jostain syystä vuoteen 2012
ja sit....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.