IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

On se niin väärin...Perjantai 01.08.2008 21:04

Tänään on ollut todella huono päivä.

Ensin meni inssi kolmannen kerran päin persettä, eikä se periaatteessa ollut edes mun vika. Auto oli ihan vieras ja kamala ajettava. Inssi kusi kun satuin reagoimaan liian nopeasti, mitä se sitten tarkoittaakaan. Olisko mun sitten pitänyt ajaa sitä bussia päin vai? Pyöräilijöille tarttisi maalata omat kaistat hemmetti sentään. Olen aina ollut huono-onninen, mutta nyt alkaa jo mennä hermot.

Surkean inssin jälkeen kokosin itseni ja soitin töihin. Sain sitten kuulla, etten pääsekään maanantaina töihin. Hieno homma... Jos sitten seuraavalla viikolla.

On myös tosi hauskaa, kun Eurosport ei toimi kunnolla mun huoneessa. Taitaa jäädä mäkihypyt ainakin tältä illalta katsomatta... >:(

Lisäksi meidän kissa, josta olen pitänyt huolta 15 vuotta, on ollut tänään viikon kateissa. Nyt on sitten korjattu ruokapurkit ja muut pois. :(
Mä alan kohta itkeä...

Onneksi on sentään joitain hyvääkin luvassa. Muutan syyskuun alussa viideksi kuukaudeksi Turkuun ja ihan yksin. Ei tarvitse kärsiä huutavista telkkareista kotona, eikä tarvitse elää bussiaikataulujen mukaan. Saa nukkua kouluaamuisin reilun tunnin kauemmin.

Stten Erika ehdotti, että mentäisiin jossain vaiheessa laivalle kunhan asun Turussa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.