IRC-Galleria

-Alfonzo-

-Alfonzo-

I must keep reminding myself of this..

HalloweenLauantai 30.10.2010 16:40

Kiva halloween-jäynä, galtsq. Hyppäsin tuolist ja karjuin vihaisen kuuloisesti. Nauran itselleni.

Mistä lähtien Suomessa on juhlistettu halloweenia? Kyllähän aina on noita ollu et "osta täältä luutasi ja jätesäkkisi, ole pelottavin noita sitten Muumien Aliisan!", mutta eihän se ny Suomes mikään juttu tollee oo. Milloin sinulle on tultu sanomaan "karkki tai kepponen"? Ehkä kerran, mutta luotan, että katsoit kyselijää hassusti.
Jonny sanoi, että sehän kuulostaakin ihan hölmöltä: "Hyvää halloweenia!". Tottahan se on. Pitäisikö sitten sanoa "pyhäinpäivä"? Se kuulostaa aivan yhtä hölmöltä mielestäni. Sehän kuulostaa tulevan vähän samasta suonesta kuin haluaisit tavallista isommat ranskalaiset ja juoman Big Macisi kanssa ja sanoisit "Yksi Big Mac suur-ateria!" (lisää Jonnyismejä, jee)

Galtsq yrittää pitää itsensä hengissä juhlistamalla juhlapäiviä joita ei juurikaan Suomessa juhlisteta. Mummielest hassuu et yrittää herättää niiq molemmat sillee henkiin. Jännää.

PS. Ainoa juttu mikä galtsqn pitää edes käytössä kellään on selvästi blogimerkintäni ja tämä on ensimmäinen merkintäni kahteen ja puoleen kuukauteen. Kenties olen laiminlyönyt velvoitteeni!?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.