IRC-Galleria

-anuuh-

-anuuh-

"We're the fourth dimension" - Tove Jansson
eI JUMALISTE.MÄ EN USKO TÄTÄ.

Meikä teki sen. Oppari esitetty ja kaikki on kunnossa nyt. Näin se vaan menee. :) Oon niin onnellinen. :DDD Oon varmasti helpottunein ihminen koko maan päällä tällä hetkellä..voin lyödä vaikka vetoa siitä asiasta. :P

Se tuntu siltä, kuin oisin esittäny sen oman kotiyleisön edessä. Oma luokka + Y12 ja M12 ryhmistä oli kanssa porukkaa kuuntelemassa mun opparii. Se meni kuten Seppo sanoi: "Naulan kantaan ja se osui nappiin niin hyvin ettei mitään rajaa!!" Meikä sai sen tehtyy ja vieläpä hyvin..Ihana kommentti miun luokan Heidiltä: "Oli ihana ku sie sanoit mussiikki etkä musiikki."

Olin niin ylpee ittestäni..sain niin hyvää palautetta kaikilta ja myös opponoijilta eli Karolta ja Kaisalta. :D Pekkakin sano et mun puheessa kuulu Etelä-Karjalainen puhetapa ja se tuli niin luonnostaan..heiluttelin käsiä koko ajan ja välillä tartuin niihin kiinni etten vaan liikaa niitä heiluttele..

Se meni niin luonnollisesti..olin niin oma itteni ja ite asiassa mua ei jännittäny melko yhtään silleen loppupeleissä..lopuks tietty rupes jalat tärisee ihan sikana..mut nekin vasta ruokajonossa. Se stressi vissiin purkautu tällä tavalla..Seppo sano et esitin esitykseni niin luonnollisesti. Ja HUOM!! KERVINENKIN TYKKÄS!! <3 (MÄ RAKASTAN SUA NYT AINOASTAAN VAN TÄN ASIAN TAKII!!

Eli enää jäljellä: kehittämistehtävä ja portfolio ja vika toppi ni se ois siinä. :D Aino on niin helkutin ylpee nyt itestään..ihan niinku nää DRAAMA QUEENIT!! Olo on kyl mahtava..meen tästä hyvästä kattoo leffaa ja syömään.. --> kaverit tarjoo! :) <3 Ooottteee rakkaita mulle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.