IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Sauna Open AirTorstai 11.06.2009 14:19

Viime viikonloppu oli kyl aivan mahtava! Mötikät oli kyl parhaita <3 Kerrankin joku bändi saa suomalaiset paikallaanjököttäjät kunnolla liikkeelle! Sit muita mieleen jääneitä oli ekalta päivältä Apocalyptica, soittivat aika paljon Metallicaa ja Tony Kakko kävi lauleskelemassa siinä seassa. Ai niin ja Duff McKaganin Loaded oli kans kiva nähä.

Lauantaina oli sit kyl aivan ylivoimaisesti eniten porukkaa! Kyllä otsonikerros taas ohentu siinä hiuslakkapöllyssä :D Pääsin sillonkin peräti johonkin viidennen rivin paikkeille, oli aika ryysis :) Sain Sparzanzan kitaristin plekun.. harmi vaan etten oikeen välitä siitä niitten musasta.Sit kun Hammerfall aloitteli oli jo senverran tiivis tunnelma ettei meinannu saada ees käsiään liikkumaan. Sit vielä kaikki idiootit työnsi ja jotkut känniääliöt heilui että oli pystyssä pysymisessä haastetta :D Nostelin siellä ainakin kaks tyyppiä pystyyn maasta ettei ne olis tallaantunut sinne. Hammerfall oli kyl aika hyvä!

Sit tuli se tuskainen odotus että tyypit vaihtaa kamat jne. Jotkut meinas saada paniikkikohtauksen, mutta ilmeisesti judosta on jotain hyötyä ;) Sit alkokin jo Kickstart my heartin alku kuulumaan ja porukka sekosi ihan täysin! Täytyy sanoa etten Vince mikään kummonen live laulaja ole, mutta ei se nyt niin tarkkaa ole jos on kuitenkin hyvä meininki!
Ja joo.... Nikki Sixx on paras :) Lueskelin tänäänkin taas vaihteeks Heroiinipäiväkirjaa :) Mick Marsille kyllä pitää nostaa hattua jos sellanen olis. Sellasen sairauden kanssa vielä jaksaa olla lavalla! Ja Tommy Lee nyt on kyl sellanen adhd että alkaa väkisinkin naurattamaan :D

Sit raahauduin takas Arton kämpille, jalat oli niin jumissa että hädintuskin jakso nostaa niitä! Sen siitä saa kun seisoo ja pomppii koko päivän :)

Sit sunnuntaina eka keskustassa shoppailua ja sit Eteläpuistoon. Eka Kotiteollisuus. Hynysen perseen näyttäminen ja välispiikit oli kyl aika... kivoja xD Sit tuli Kamelot, oli aika hyvää musaa vaikken ookkaan ennen kuullu, jäin kyllä ihan totaalisesti koukkuun siihen musaan :DDD Laadukasta meininkiä ja erottu niin selvästi kaikista muista esiintyjistä!. Sit Stratovarius. Kotipelto on kyl hyvä livenä ja Lauri Porra on hemmetin hyvä basisti! Sit Nightwish. heh.. onnistuin saamaan itteni siihen Holopaisen puoleiseen reunaan ;) Paras oli kyl se kun Hietala unohti The Islanderin sanat... sain vielä videolle xD Sit alottivat koko biisin uudestaan. Anettesta ei kyllä hevibändin laulajaa saa tekemälläkään, mutta jos unohtaa sen, niin kyl laulaa ihan hyvin :)

Sit Artolle ja seuraavana aamuna Oriveden kautta Multialle :) Niskat, selkä ja hartiat jumissa mutta oli aivan h**vetin hauskaa!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.