IRC-Galleria

MuumimietteitäTiistai 05.05.2009 19:35

"On niin paljon niitä jotka esitellään ja jotka saman tien kadottavat nimensä. Ne tulevat sunnuntaisin. Ne kiljuvat kohteliaita kysymyksiä, koska eivät ikinä opi, että toinen ei ole kuuro. Ne yrittävät puhua niin yksinkertaisesti kuin suinkin jotta olisi muka helpompaa ymmärtää mistä on puhe. Ne sanovat hyvää yötä ja menevät koteihinsa ja soittavat ja tanssivat ja laulavat seuraavaan aamuun asti. Ne ovat sukulaisia."

"Yksi asia on sitten kummallinen. Toisinaan minusta tuntuu että kaikki mitä me sanomme tai teemme on tapahtunut joskus aikaisemminkin. Ymmärrättekö mitä minä tarkoitan. Kaikki on muuttumatonta."
-Hemuli

"Jos on olemassa joku, josta ei koskaan puhuta ja jolle ei koskaan puhuta, tämän täytyy varmaan vähitellen hävitä olemattomiin. Hänhän ei tohdi uskoa olevansa olemassa."

"Jokainen on niin vanha kuin itsensä tuntee olevan."
-Hemulin setä

"Johan sitä masentuu, kun vain ajatteleekin kaikkia niitä, jotka tekevät työtä ja raatavat, ja mitä hyötyä siitä muka on. Eräs sukulaiseni luki trigonometriaa tuntokarvansa lerpalleen, ja kun hän oli oppinut kaiken, tuli Mörkö ja söi hänet suuhunsa. Joopa joo, Mörön vatsassa hän sitten lojui niin erinomaisen viisaana!"
-Juksu

Seitsemän Muumipapan keksimää totuutta:
1) Täytyy pitää huolta siitä, että muumilapset syntyvät astrologisesti oikeana ajankohtana, ja järjestää heille romanttinen maailmaantulo.
2) Kukaan ei halua kuulla puhuttavan hemuleista silloin kun on kiire.
3) Koskaan ei tiedä mitä ilmapuntareita voi tarttua verkkoon.
4) Älä koskaan maalaa kahvipurkkia vain siksi, että maalia on jäänyt jäljelle.
5) Eivät kaikki suuret eläimet ole vaarallisia.
6) Eivät kaikki pienet eläimet pelkää.
7) Yritä olla pelastamatta ketään pimeässä.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.