IRC-Galleria

-juul1a-

-juul1a-

kaikkeenhan tottuu kun aika kuluu..

mua vähä vajotti.. :DPerjantai 03.04.2009 00:20

En tuu unohtaa niit meihän hetkii hyvii muistan pelkästään hyvät jutut, siihen mä pyrin kyl mäki tyrin mut niin myös sä. Nää sovinnon eleet on vähä myöhässä mutta, haluun sun kuulevan et sua rakastan haluaisin ne vuodet nyt tähän takasin nää sanat kasasin,et tiedät ne jutut nyt mitä en sillon sulle sanoa pystynyt kaipaan sua nii etten voi sitä kuvailla kerro pitääks alkaa mitää lupailla? jätin sut ja ehks siihen oli aihetta yritän nyt muuttuu ja vaihtaa uutta vaihdetta mut sano oliko sun tunteet pelkkää valhetta.

Päätä ite, haluun sut, muista viis täl hetkel kaikki on vaa susta kii.
Kyl sä tiedät kuinka sait mut tuntemaan en mäkää olis rakastanu ,sua muuten vaan. en voi heittää tunteitani tuuleen vaan mutten tiedä miten mun pitäs tuntea. jos olisin tienny sinä iltana et seuraavat vuodet me ei olla mitään olisin ollu erinlainen,rakkaampi sua kohtaan mut toivottavasti sulla on hyvä syy mikä sua ohjaa, ainakin mun suhteen.
Luulin et säki haluut kunnon kaveri suhteen ja oliha meillä sellanen en voi moittii mut sä taidat olla nyt se joka voitti. olin tosissaa joka päivä sun kansas. haluun tän kirjoituksen myötä sulle sen kertoa et mun tunteille sua kohtaan mikään ei vedä vertoja.

Ollaan vasta 18,elämä edessä oisin vaan mielellää kulkenu sun vana vedessä jätin sun sydämmeen liian suuren aukon nyt sun kuvaa yksin katson ja henkee haukon käskin unohtaa ja jatkaa elämää mut itse en voi ku olit suurin osa mun elämää musta tuntuu et ilman sua en mitään nää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.