IRC-Galleria

5up1

5up1

Some things here is so hard to understand.

Selaa blogimerkintöjä

Snow White's Poison Bite @ 04.03.2009 JKLPerjantai 06.03.2009 21:00

Siinä vähän ennen yheksää mentiin Elisan kämpille oottaan mein kuskia. <hymy> Jossaki vaiheessa sinne Elisan ja Jennan huoneeseen oli tullu tyylii koko meidän luokka. <ihme> No mikäs siinä. <jännä> Siinä yheksän jälkee vähä sitte se meidän ihana kuski tuli. <ympäri> Minä het ensimmäisenä tyrkytän rahaa sille..

Alotettiin siinä sitte juomaan. Autosssa meno oli aika hilpeetä vaikka kukaan ei ollu vielä päissään. <virne> Mutta oli kyllä kiva matka sinne, juteltii aika paljon ja sillein.

Perillä Jyväskylässä mentii sitte automaatille ku Mirkan piti nostaa rahaa. Siitä sitte Pub Katseeseen. <hymy> Minä ja Mirkka oltiin ensimmäiset jotka meni tilaamaan jotn. Siellähän me sitte juotiin ja juteltiin kaikesta. Ja kuviakin otettiin. <virne> Mietittiin mitä me ollaan tyyliltämme, minä ja Mirkka ollaan emoja, Elisa on gootti, Sonja Bitch ja kuskimme oli sitte fruittari/emo. <xD> Muhaha.

Joskus kahentoista jälkeen SWPB rupesi sitten soittamaan. Minä ja Sonja tultiin vähän jäljessä sinne niitä kattoo, ketään ei ollu lavan edessä. Minä kävelin sinne suoraan ja Mirkka, Elisa ja Sonja tuli sitten myös. Riehuttiin, moshattiin, otettiin kuvia ja kaikkee. <virne> Mutta keikka oli kyl aika looooistava.

Keikan jälkeen mietittiin monelta lähetään, kunnes Allan (bändin kitaristi ja laulaja) tuli siihen mein pöytään ja toi ilmasia kaljoja mukanaan. <ympäri> Jossain vaiheessa Juuso (bändin loistava karjuja) tuli myös meidän pöytään ja koht meidän pöytä oliki jo täynnä SWPB jäseniä. :D Ilta päätty lopulta siihen että päästiin bäkkärille ja saatiin sielläki ilmasta kaljaa. Ja 'jatkotki' oli, siitä ei sitten puhuta..

Että sellasta. Oli kyl parhain baarireissu ikinä. Kuskillekin kiitokset. <ympäri>
Erityiset kiitokset bändille, keikka oli kyllä aika kova!

P.S. Kumman paita jäi meidän kämpille? <virne>
P.P.S. Kamerakin jökkäsi keikan puolessavälissä. <xD>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.