IRC-Galleria

Yhteisö-rant, essee-rantKeskiviikko 23.05.2007 00:23

Mitä hittoa! Voi kuulua vaan korkeintaan 60 yhteisöön samaan aikaan! Ne rajottaa mun henkilökuvani 60 yhteisöön, eli vähänkö 60 sanaan ja 60 osaan! Mitä mä nyt teen, kun mulla on tylsää ja pitäs kirjottaa essee ja haluan surffailla galleriassa ja liittyä yhteisöihin!?!? Olisi edes 100 tai 200....O.O

No tän hetkisten lisäksi ajattelin liittyä lakritsi-yhteisöön ja vaikka mihin muuhun, joita en nyt kerinny keksiä, kun inspiraationi sammutettiin heti alkuunsa!

Yyyy!

Mä en halua kirjottaa witch-craze esseetä! Mä haluan siitä kurssista kuitenkin ne opintopisteet! Jos mä vaan flirttaisin sille maikalle ja vähän imartelisin ja saisin tehä _suullisen_ kokeen, niin pääsisin läpi edes vaikka sitten sillä kakkosella, minkä ekasta prkleen esseestä sain! X) khehehehehehehehehehehe. eheheh. Tai sit en. Taino en tiä. Miten ois, Alaric? =P On se ihan hyvä tyyppi. Voishan sitä harkita. Muttei viiti ehdottaa ;) Ja taidan alistua perinteiseen kurssinsuorittamiseen. Mut hittovie kun stressaa, kun on töitä ja son siihen aikaan päivästä, kun on fiksuimmillaan ja sitten tulee daijuna kotiin ja koettaa kirjottaa ja saa n. 7 tunnissa aikaan reilu 300 sanaa ja sanamäärä on 2500 ja piru vie!

Ergghhh...

Töissä on muuten ihan kivaa, kun on hyviä tyyppejä taukoseurana. Sillon kun ei oo hyviä tyyppejä taukoseurana ei ole niin kivaa :O

*hyppää kaivoon*

Jos joku haluaa tehä mulle esseen aiheesta "How different was the behaviour of child witnesses in early modern witchcraft cases from that of adults?" korvausta vastaan, ota yhteyttä sähköpostitse, niin annan linkit lähteisiin ja muuta pilipali-infoa. Luvassa TUNTUVA PALKKIO! Sillon kyl kiire. Eräpäivä perjantaina kello 1800. Tasan. Eikä myöhästellä. Mulla sen pitäs olla siis vähän ennen. Sanotaan vaikka perjantaina klo1700. Ja eiku näppikset sauhuamaan! Kolme parasta saa lakut kaupan päälle. Se joka hyväksytään saa siis sen TUNTUVAN PALKKION!

How different was the behaviour of child witnesses in early modern witchcraft cases from that of adults?

Very different indeed.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.