IRC-Galleria

BERRI

BERRI

So together, but so broken up inside.

x'333Lauantai 21.06.2008 03:14

Oltiin jonnan kaa tänään kattoo kokkoo.. x3 oltiin joku 5min? ja sit kyyllästyttii..x''D Sit lähettii ajelee.. mentii ekana hiekkalinnalle.. no se oli kiinni.. x'3 ajettii se ympäri ja pysähdyttii satamaa.. ja jonna vinku et miun pitäs ostaa sille metrilakuu.. x'3 (jonnalla ei ollu rahaa.. :'D) noo sit jäätiin siihe kävelee ympyrää.. x'3
sit lopetettiin käveleminen ja jatkettii ajelemista.. kiereltii ympäri keskustaa.. ja ajettii liikenneympyrää ympäri pari kertaa.. x''DDD ajeltii ehkä joku 10-20min?(ja pujoteltii yhes vaihees siin missä on yleensä tori.. x')))) sit lähettii painelee takas satamaa kun lupasin ostaa jonnelle sen haluaman metrilakun.. no sit ku päästii satamaa ja siihen metrilakujen luo.. ni se ei osannu päätää minkä ottais.. no sit otettii 7 ku 5€ sai.. : DDD sit mentii istuu (umm.. se oli joku ihmeen kukka jutun reuna.. x'3) ni sit siihen tuli jotku tyyppi kännissä..
känniläinen " Antakaa mulle tupakkaa"
mie "soori, ei oo... mee pummii noilt toisilta" (osoitin tyyppejä jotka poltti)
känniläinen " En mie ois pumminu! mie oisin ihan kuule maksanu siitä.."
mie "no sori ei oo, mee noilt pyytää"
hljaisuus..
känniläinen "noo mistäköhän mie saan sit tupakkaa?"
mie ja jonna "no mee noilt pyytää!" (tuijoteltiin niit polttajii)
no känniläinen lähti sit niitä kohti ja ne tyypit katto vähä vihasina meitä.. x''DDD jtn. päätettii lähtee siit nopee takas mopolle ja pois satamasta.. : Drevettii kunnolla.. sit ku päästiin mopolle siihen tuli joku toinen tyyppi .. "mitäs te tääl naureskelette, mites tää kulkee?" (ja katto miun skootterii)
jonna: "No renkailla!" x')
tyyppi "siis hei, en mie oo poliisi tai mitään.. iha rauhas.. tää oli vaa tämmönen juhannus vitsi hei....
noo, onhan tää kumminkin kaksipaikkanen?"
mie ja jonna "juu on" (koitettii olla nauramatta..x3)
tyyppi " juu tää sit oli vaa tällänen juhannus vitsi hei, tiiätteks.. et miehän en nyt mikään poliisi todellakaan oo *nosteli takkiiaan ja katto omi vaatteita*" sit se lähti siit hipsien kyyryssä pois ja toivotti juhannukset ja me toivotettii takas.. ja revettiin taas.. x')
sit lähettii ajelee.. : D
Ei oltu keretty ees pitkälti ajaa ku jalkakaäytävällä oli porukka kännisii jätkii.. ja ne moikkaili ja näytteli peukkuu.. no moikkasin sit niille takas.. x')
sit huueltii parille vastaan tulijalle NYAPPYY!!!! ja kun oltiin tulos takas ritsalaan päi, ni yhes vaihees siit mein ohi ajo porukka kännisii jätkii ja niil oli ikkuna auki ja ne vilkutti siit ja sano "heii" (kkaaai? x')) noo hueettii jonnakaa niitteen perää "NYAAPPYY!!!"
sit suunnillee lauritsalan kohil oli jtn. mein koululaisii ja osa piteli peukkuu ja jtn. muuta näytteli ja huuettiimpa jonnankaa sit niillekkin "NYAPPYY!!"
Sit jäätii ajelee s-marketin pihaa kasikkoo (siin oli just lamput sopivasti.. x'DDD)
Noo siit sit viel mentii mustolaa mein vanhan koulun pihalle keinumaan ja soitettii henylle ja toivotettii juhannukset ja saatiin samalla toivotettuu myös Ainolle ja noorallekkin kun ne sinne juuri tuli.. x'))) (sii ne tuli henyn seuraks)
sit lähettiin sielt ja alko sataa vettä ihan yhtäkkiä, ja me alettii jonnankaa hoilaa "it's reining men hallelujaah, it's reining men" x''DDD

että tällästä.. x'DDDDD meinattii varmaan satakertaa kuolla nauruu yms.. x33 nojuu.. tuli vähä piitkää.. enkä oo ees varma onko tos ees kaikki.. x'DDD
ja sry kun en jaksanu kunnolla ees tota kirjotaa.. x'DDDDmuutjuu

~Hyvää juhannusta.. x'))~





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.