IRC-Galleria

*suaraam puhheesta, kirjakiäleks kääntämättä*

( tylsää introkotkotusta... --> )

Mum miäs tekkee paljo töitä. Se tekkee aamulla, aamupäivällä, päivällä, iltapäivällä, illalla ja myähäisillalla töitä. Joskus se tekkee alkuyälläki töitä. Mut yleensä se ei tee kyl yällä töitä. Mut kumminki... se tekkee kyl kauheesti töitä. Se meni nykki töihi. Nyt on kyl vähä poikkeustapaus, ku se on lomalla. Meinaan lomalla niistä päivätöistä. Mut lomalla se tekkee sit taas erillaisia töitä.

Joskus mum miäs on tosi ressaantunu siittä, ku se tekkee niim paljo töitä. Taikka sit siittä, ettei se kerkee tekemään niim paljo ku tarttis, ainaka sem miälestä. Mukku se kumminki sit taas tykkääki siittä et on tekemistä. Ei se voi siätää semmosta, ettei oo mittään tekemistä. Joskus välillä se varraa aikaa sitä varte, et se voi harrastaa jottai, ni saa si miälevvirkistystä ettei vallan uuvahda. Joskus ov vaikee vettää raja siihe, mikä o harrastusta ja mikä tyätä. Jotkut hommat voi olla vähä niinku kumpiaki. Parhaimmasa tapauksesa ne "vappaa-ajan tyät" on semmosia mistä saa melkein niinku lissääki puhtia, vaikka niistä fyysisesti väsyneeks tuliski, ja vaikkei niistä rahhaaka tianaa. Ja pahimmasa tapauksesa sit taas justiinsa se palkallinem päivätyä on monityydyttämätöntä ja väsyttävvää.

( ...ja vihdoin asiaan... --> )

No mut se, minkä takia mun nyt tuli miälee ruveta kirjottammaa, johtuu siittä, ku mum miäheni sano niin kummallisen aforismin tosa yks ehtoo sänkysä, et mua alko kauheesti huvittammaa. Se oli senki takia nii huvittavvaa, ku se tuli juur sen suusta. Meinaan ku äijjä on tommone; painaa hommia ja ottaa ne vähä sillai vakavasti kumminki. Ja sis sen suusta tullee jottain tommosta.
Se makas sänkysäns, tuijjotti kattoo, ja yhtäkkiä sano:

"EI TÄÄ ELÄMÄ NIIN KAMALAA OO, KUNHAV VAA OTTAA RENNOSTI JA ANTAA SIITTIÖITTEV VIRRATA."

Enkä mää tiärä mistä se nys si juur sillon sem miäleen tuli. Siinä se oli tyävaatteep päällä seljällääns enkä mää mittää virtauksia huamannu.
Toi om meinaan sis semmone yleispätevä aforismi et vois sopia aika monellekki äijjälle. Meitin naisten täytys kyl keksiä joku ommaan käyttöön sopivampi. Siittä en ny mee sanomaa vaikka toi sopis jonkulle naisellekki johonki tilanteesee, mut siittä ei täsä ny si tuu sen enempää pohrintaa. Saatte itte miättiä iltojenne ratoks. Mää meen ny kumminki maate.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.