IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
Jossain on kuulemma sellaisia miehiä (siis ihan nuo tytöt ovat puhuneet), jotka - jos eivät vielä rakastelun aikana - niin ainakin heti sen jälkeen suuntaavat ajatuksensa milloin mihinkin erittäin epäromanttisiin kohteisiin, esimerkiksi menneen päivän töihin. Ja ne työt voivat sitten olla esimerkiksi lannanluomista taikka hitsaamista, tai mitä tahansa joka "totta kai" tulee väistämättä mieleen tällaisen hekumallisen tunnekuohahduksen keskellä. Nämä ajatukset tuodaan ponnekkaasti esille ja oletetaan että nainen on niistä siinä tilanteessa vähintäänkin yhtä kiinnostunut kuin mies (...joo eiku on hei...).

Tämä asia tuli kerran esille iltajutteluissa. Kuten yleensäkin, mieheni ymmärtää oikein hyvin kaikenlaisia miesmaailman ihmeellisyyksiä ja perustelee näiden käyttäytymisien ja ajatusten olevan jäämistöjä kivikautisheimojen biologisista henkiinjäämisstrategioista, tai jotain muita vastaavanlaisia luonnon valintoihin perustuvia toimintoja, eivätkä ne kuulosta enää lainkaan sopimattomilta tai hulluilta. (Eikö?!)

.
.
.

K: No ku se on ihan luannollista, et sikku kaikki on ohi, ni ei siihen si ennää tartte keskittyä.

M: No joo siis ei siinä sit mittää, jos kyse olis pelkästä biologisesta tunteesta, mukku jos kyseesä on rakkaussuhde, ni totta kai sillon täytyy ajatella sitä PARTNERIA.

K: Siis MOOTTORISAHHAA!! Sääkö ajattelet siinä tilanteesa moottorisahhaa?! Ja sekö on muka si parempi vai?!

M: ... ... ... ... XD ... ... ... ... just ... ... justjust ... ... sitäpä sitä ... ... ... ... ... hohhoijjaa ... :D

.
.
.




(<-- kuvassa ilmeisesti romanttisin tietämäni työväline)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.