IRC-Galleria

Blaster

Blaster

onko täällä elämää... eeei..

KeskiviikkoaTorstai 05.01.2006 02:01

hoh.. keskiviikko alkaa kääntyä torstaille pikkuhiljaa.. toivoin että tänään olis päässy nukkuun kunnon yöunet, vaan paskanmarjat.. Kingin Kingdom Hospital tulee taas neloselta joten katottava se on.. hyvin menee.. kolmen edellisen yön saldo 4, 3 & 5,5 tuntia yöunta.. joka aamu 7:40 ylös, vaatteet päälle ja hyvä jos jotain ehtii hörpätä. ja kasiksi töihin. tai noh.. joka aamu kyllä on menny siinä 5-10 minsaa myöhässä mut ei se meillä nii tarkalleen oo.. tai on.. :)

Tänään oikeestaan onkin ollu ihan kiva ilta.. tai no kuka sen nyt määrittelee kivaksi.. ehkä jotain postiivista etten tässä koneen ääressä oo roikkunu koko iltaa tai soitellu/sävellelly tuossa urkupinon ääressä.. :D paremminkin tullu löhöiltyä tuossa sohvalla.. kattelin Corpse Briden pois alta ihan hauskahan tuo oli. :) kivoja biisejä ja parit hyvät naurut. :)

Tänään tuli tehtyä jotain historiallista.. ostin ensimmäisen maksullisen mp3 levyn.. levyviraston sivuilta www.levyvirasto.net kautta.. olen metsästänyt Subspace Radion levyä jo monta kuukautta tuloksetta sitä mistään löytäny.. kuunnellu vaan noita demopätkiä. levyviraston sivuilta levy löytyi ja 8.00 eurolla sain ladattua mp3-versiona kyseisen bändin levyn.

Nyt menossa jo viides kuuntelukerta ja levy eikun paranee :) Colossuksen levyarvio osui nappiin niinkuin monet muutkin mediat jotka ovat kehuneet levyä.. ja tosiaan ne Rush -vaikutteet kyllä sieltä kuuluikin :)

jaahas.. pari minsaa ja ollaan torstain puolella.. sit pitäis jaksaa töissä istua vielä vähäsen ja loppiaislomille sitte :)

Bändireenitkin oli tiistaina.. oli aika groove meininki.. ne pari biisiä meni kyl ihan hyvin mut en allekirjoita staying alivea.. vaikka sitä kuin väännetään omaksi versioksi nii biisi tarvis silti ainakin kolme layeria soittimia urkuosastolta.. peruspianon lisäksi brassit ja stringsit.
noh.. jospa se saatais johonki kuosiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.