IRC-Galleria

Blueberry

Blueberry

What fun is there in making sense?

KipuaMaanantai 12.08.2013 17:09

Minä en ole yleensä sellainen että valittaisin kun minua sattuu johonkin paikkaan.
Paitsi tietenkin jatkuvien päänsärkyjeni ja käsikipujeni takia, mutta niille en voi tehdä muuta kuin ottaa pilleriä poskeen ja toivoa että ne lähtee pois.

Mutta joka päivä kun tulen töistä, siis tämä on ollut ammattikoulusta lähtien tällaista, joka ainoaan paikkaan minun kehossani sattuu vietävästi.

En koskaan puhu siitä kenellekkään enkä näytä sitä ulospäin.
Varmaan sen takia että jos koulussa tai töissä joku saa tietää niin he eivät enää anna minun tehdä kunnon töitä.

Siis oikeasti, joka ainoaan paikkaan sattuu.
Tätä ei varmaan normityypit tajua mutta jos on yli sata kiloa ylipainoa niin huomaa heti että kuinka paljon kipua voi samaan aikaan tuntea.

Mutta tämä ei ole mitään verrattuna siihen että jos kipu rajoittuu vain yhteen kohtaan kehoa.

Esimerkiksi tänään.
Minulla yleensä tulee seisoma ja kävelytyöstä vasemman kankun kohdalta lihakset hyvin kipeäksi, ja kun istuu alas niin ei välttämättä pääse enää kunnolla ylös tai pysty kävelemään.

Mutta tänään se meni aivan liian pahaksi.

Koko vasemman kankun alueella aivan hirveä kipu joka välillä tekee ikävän pistävän pulssin. Myös takaselkä lantion yläpuolelta vasemmalta on aivan kipeä. Koko vasen jalka säteilee kipua nilkkaan asti. Etupuolella tuntuu kipua vasemman lantion kohdalla melkein nivusiin saakka.

En tiedä todellakaan onko tämä oikeasti lantioperäistä vai selkärangasta johtuvaa.
Nimittäin selkänikin tulee aina kipeäksi tehdessäni töitä, edes pelkästään seisoessa tai huonolla penkillä istuessa, ja nytkin on sietämätöntä istua tässä kirjoittamassa tätä.
Mutta jos menen sohvalle ottamaan rennosti niin en välttämättä pääse enää kunnolla ylös tai pysty liikkumaan mihinkään kun aina lihasten hetken rentoutumisen jälkeen, kipu tuntuu vielä pahemmalta kun lähtee liikenteeseen.

Ja vittu kun piti kävellä Lahdessa Sykkeestä torille Trion kautta ja jalkaan sattuu aivan jumalattomasti. Jos joku olisi tullut kyselemään jotain tyhmiä niin olisin varmaan tintannut keskelle nenää.

Että sellasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.