IRC-Galleria

BrianvitunJones

BrianvitunJones

palveluksessanne
! KEIKASTA JA TUNNELMISTA SEN YMPÄRILLÄ !:
17.1.2009 Saavuin Myyrmäen arkkiin ikäänkuin bändin roudarina/kitarateknikkona (minälie).
Luovutin telecaster -kepakkoni Cripelle ja siitä alkoi virittely ja backstage säätö.
BSC valittiin viimeiseksi esiintyjäksi ja sitä ennen soitti kaksi vauhdikasta yhtyettä.
Viimein tuli illan pääesiintyjän vuoro ja bändi sekä aiemmin paikalle saapunut Kuhakeisari tulivat kokoamaan kamat ja laittamaan saundit kondikseen.
SIRKUS ON SAAPUNUT JA VALMIINA ALKAMAAN:

Bändi soitti enimmäkseen vanhaa settiä mikä kävi vallan mainiosti, sillä yleisö oli täynnä yhtyeen vanhoja ystäviä + muita sen aiemmin nähneitä nuoria ihmisiä.
Mikkiständin ja Mikrofoonin voimakkuuden ongelmista huolimatta 'Perse' tekstillä varustetulla kitaralla varustetun Mr Big C:n tulkitsemana Hittikappale 'Angel' tempaisi hyvin mukaansa.
Jäpät näyttivät lavalla hyvältä myös rokkaavan 2.kappaleen Hurricanen aikana, Mahdollista jännitystä ei heistä juurikaan huomannut .
Hieman rauhallisempi 'Trashy Life' antoi yhtyeen basisti Jack Nevadalle ja tappokitaristi BG Loudille suunvuoron ja he käyttivät sen äänekkäästi ja asenteella.
Letkeä meininki jatkui aina cover kappaleeseen asti jonka nimeksi mainittiin 'Run Rabbit Run' ja esittäjäksi vitsikkäästi 'Sma -fuckin'- ck' elikkä siis Smack -yhtyeen kappale, josta hieman nykyaikaisempi ja BSC-henkisempi liveversio.
Ennen lopetusbiisiä yleisö sai kuulla vitsin ja sitä kehotettiin olemaan vielä kerran mukana ja kokonaisuudessaan tulemaan hieman lähemmäksi, sillä menevääkin menevämpää 'Power From Garage' -kappaletta ei sovi tuhlata paikallaan seisoskelemiseen. Mitä lähemmäksi loppua lähestyttiin sitä vauhdikkaammaksi bändi kävi .. kappaleen loputtua kitara lensi yleisön sekaan ja soittajat hyppelehtivät aina rummun lyödessä. Vilkkuvien valojen himmetessä BG soitti riffin vielä kerran ja keikka oli ohi. EI! sillä nyt oli vuorossa rumpali TuHan pois vieminen jonka avulla saatiin myös suuri osa yleisöstä ulos. no sitse loppu.. Kehuja sateli niin miksaamosta kuin muiltakin bändeiltä. faneilta ei tarvitse edes kysyä

TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA! Keikkaa pukkaa ja uusia biisejä tulossa.. taas on aika Rokkia soittavan Sirkuksen vallata kadut.

TULUKEE KATTOON!!!!1 -Jon (20.1.2009)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.