IRC-Galleria

CRUCiFYME

CRUCiFYME

ei oo valmis kukaan meistä kunnes arkun kansi suljetaan

UUHAahMaanantai 14.02.2011 18:23

nyt vittu keittää taas!

IHAILKAA UUH <3<3<<3<3<3 ANTAKAA SYDÄMMII JEEShei LOVE UUU (jos laitat sitä ihailuu ja sydänt"";)) <3<33<<3<3 IHAILKAA SPÄMSPÄMSPÄM IHAILKAA JA ANTAKAA SYDÄMMIII...-.-.ja ihailkaavie IHAILEN HEI TAKASIII <3 siis JA KAIKKI HEI VIPPAAA SYDÄNT JA KLIKKAA SILLEI HEI SIIS IHQQ KU MUTSI EI NUSSINU MUA PIENENÄ NII MUN PITÄÄ NY KERJÄÄ VÄHÄ ENEMMÄNKI HHUAMIOOOO.


^joo vittu ketä kiinnostaa että ihailet takasi vittu ei vittu XDXD pankaa ny mua perseesee oikeesti vittu X:D:D:D::D yhy angst mitä possee. siis jo kyl määki kirjotan klikkaa sydänt 12198451905910294090129 kertaa ja uskon et kaikki tulee heti painelee sitä sydänt eiks joo ? ööniijoo vitun säälittävät kusipaskat hypätkää kaivoon kaikki <3

ja muutenki ootte kaikki nii säälittävii. KAIKKI NIINKU MAAILMAN RUMIMMAT IHMISET tekee tota yllämainittua :D:D:
luuletteks te saavanne jotai respektii sil hä ? vittu porukka kattoo et ei saatnaa kiva ku nää rumat vaa vie enemmä hankkii täält naurajii ja vihaajii D:D::XdXD luulis et niinku ite tajuutte mut eeeeeeei , vittu joo. säälittävää mut joo ei siin mitää omaha on asianne halusin vaa kertoo tunteeni kaikille. ja sori kaikki rumat säälittävät kusipaska frendit jokka teette tota ::sx:ASDASDD:d kiitos ja hei.


ps. mahtavan hyvää ystävänpäivää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.