IRC-Galleria

Jep jep ja sillaiTiistai 26.05.2009 19:31

Tuli sit tänään ostettua se junalippu. Niin pitkä matka kävellä tonne juna-asemalle nii otin tekstari lipun. Kuulemma pitää näyttää vaan tekstaria konnarille, opiskelijakortti ja henkkarit. Eikait siinä :D Lippu makso huikeat 26,40 ja onneksi PC paikasta ei tullut lisäkuluja. Eli sitten torstai aamuna lähen ajoissa kävelemään asemalle. Hitto...mitenköhän sitä saa nukuttua keskiviikko-torstai välisen yön :D Pitää varmaan pari energiajuomaa varata matkalle mukaan, että ei nukaha pahasti.

Entinen kämppis kävi just hakemassa kamansa tästä. Kohta pääsee siivoomaan kunnolla ^^ Ja pääsee pakkaamaan, kuhan nyt ensin saisin tyhjennettyä tuon urheilukassin jonne pakata sit vaihtovaatteet, puvun, kengät, pyyhkeen, partavaahdon + höykän, hiustenajokoneen. Mietinnän alla vielä on että pakkaanko läppärin sun muut kans siihen kassiin vai kannanko sen omassa laukussaan erillään... Vaikea päätös, vaikea päätös prkl.

Loppuilta taitaa mennä siis pakkaamisen merkeis. Vois ehkä kohta kävästä kaupasta kattoo, onko siel euron energiajuomia vielä :D Jos on niin vois ehkä ostaa muutaman tölkin ES Energyä. hinta-laatusuhde kohillaan :)

Tulipas kirjotettua yllättävän paljon :D Mistäköhän nyt oikeen tuulee...

Näillä mennään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.