IRC-Galleria

Ikea.Perjantai 07.08.2009 01:35

Ha, olin tänää Ikeassa porukoitte kaa. Tehtii ostokset ja mentii kärryn kaa sinne hissille. Siel hissis oli meijä lisäks parikymppinen mies ja nainen - joku pariskunta siis.

Siin hissis oli kaks nappulaa: 1 ja P. No se mies sit paino sitä ykköstä. Olin siin sillee ei helevetti ei voi olla noi tyhmä. :D (Ja kaikille tietämättömille siis selvennykseks, Ikeassa kassat on tavallaa kakkoskerrokses, mut se on silleen ykköskerros, taijotai :D) Sit ne ovet ei eka menny kii ees (ylläri ku oltii ykköses......) sit ne hokas, et painetaa sitä nappulaa, jol saa ovet kii. No ovet meni kii ja siinähä seisottii sit, kaikki iha hiljaa tuijoteltii jotai seinii.. Sit joku nainen paino ulkopuolelt nappulaa ja tuli siihe hissii sisää. Sit se mies paino sitä ovet kiinni -nappulaa uusiks ja rämppäs jotai.

Sit kokosin itteni ja kysyin ystävällisesti, et jos kokeilis sitä P-nappia. Se naine mulkas mua sillee VITU ÄMMÄ, PÄÄ KIINNI, SALEE SIL MIHKÄÄ JÄRKEVÄÄ PAIKKAA PÄÄSE. Silti se mies sit kokeili sitä ja kas, hissi lähti liikkuu alas. Sit ku se ovi aukes siel alhaal, se nainen vaa hymähti sillee tympääntyneesti jotai "hmhjaaaah." Mwahhaha urpåååt :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.