IRC-Galleria

aivastus saatana........ja taasLauantai 07.11.2009 03:41

c'mooooooon pian menee järki tää kuume ei lähe kulumallakaan pois ja aivastan joka toinen minuutti ja sit saa taas niistää ja lääkitä itteään ja yrittää nukkua kunnes taas aivastaa ja sit pitää kääntää talo ympäri et löytää paperia ja sit ettii rasvaa ku iho menee rikki JA SIT EN PÄÄSE IKINÄ NUKKUMAAN KU KAIKKI ON HUONOSTI 8 <<<
perkele.
nyt pois tällaset mä haluan toimintaa.
meinaan skitsahdan pian ihan täysin jos en pääse kunnolla pian ihmisten ilmoille.
ja pauliina voi todistaa sen, se joutui kestämään mua tänään iiiiihan koko illan IIIIIHAN YKSIN!!! .......mutta meillä oli kiva tyttöjenilta! omat seksimessut EHEH MOI. ja öö... okei, aiempien puheiden perusteella....äh, lainaan yhtä kirjaa:
"...seksiä, seksiä, seksiä. entä läheisyys, hellyys, rakkaus, luottamus ja niin edelleen? totta! rakkaudesta ei pahaa sanaa - sitähän me kaikki etsimme, käytimme me siitä mitä nimitystä tahansa. mutta seksi on kuitenkin yksi tärkeä syy siihen, miksi nainen kaipaa juuri miestä eikä sylikoiraa, isoaveljeä tai kirjeystävää. voinemme yksinkertaisuuden vuoksi koota seksi-nimikkeen alle kaikki ne tarpeet, joiden tyydyttämiseksi me pyrimme seurustelemaan vastakkaisen sukupuolen kanssa, oli päämääränä sitten kirkkohäät morsiustyttöineen tai yksi ainoa intohimoinen yö."

ettäs tiedätte 8D ...on muuten hyvä kirja.
hihi pauli on mun tuki ja turva<3 ...ja ja ja neuvonantaja. ja se on vaan pauliina hihi. keksittiin kaikkee kivaa loppuvuodellekki ettei vaan vahingoskaan jäädä nyhjäämään himaan sillee MULLA ON TYLSÄÄÄÄÄÄÄ MIKS MISSÄÄN EI TAPAHDU MITÄÄÄÄÄÄÄN.
nii kyllä tapahtuu.
pistetään tapahtumaan.
aivastus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.