IRC-Galleria

Da_Pale

Da_Pale

Pauli Kyllönen

Uusi reissu ja uudet kujeet...Lauantai 26.11.2005 21:43

Noniin elikkäs Perjantai iltana starttasin siinä varttia vailla seittemän kotipihasta kohti bussipysäkkiä ja sitten odottelin kolmen kassin kanssa bussia pysäkillä ja siinä sit unohdin että pepsit jäi no en lähteny hakeen vaan ostin uudet lähimmältä R-Kioskilta.

No hyppäsin junaan ja sit kuulutettiin Pikajuna 73 20 minuuttia myöhäiseksi. Ehdin siinä yhden kuvan ottaa Oulun asemalla pysähtyneestä InterCity 53 junasta. Siinä sit hyppäsin paikoilleni ja vaununa oli EFit 23556. (tämä on vähä junapainoitteinen joten koittakaa kestää) Oisin halunnu Eipt vaunuun lipun mutta kun VR:n lippumaatti ei osaa nii se ei osaa. Noh sitten lähdettii puoli yhdeksän maissa ja normaalilähtö ois ollut 7 yli kahdeksan.

Päätin että jos Eipt vaunu on hiljainen ja ei tuu ketään niin meen sinne ja se osin kannatti osin taas ei. Iisalmeen saavuttaessa saatiin kiinni aikataulu ja lähdettii aikataulun mukaan liikkeelle. Vaihdoin Eipt vaunuun konduktöörin kiertäessä jo sen vaunun missä alunperin on minun paikkani.

Siinä sit aloin kahtomaan Pimp My Ride jaksoja mitä olin imuttanut juuri edellisenä yönä. Toiseksi viimeistä kun kahtelin istahti viereen nuorekas neitokainen siinä 18 kahtelemmaan niitä paria jaksoa. Siinä tämä neitokainen sit otti rennomman asennon mun olkapäätä vasten. Kun viimeinen jakso loppu niin sit päätettiin että aletaan katsomaan Star Wreck - In The Pirkinning leffaa. Siinä sit minulla neito kainalos katotaan kuin melkein nuori pari, joka ois justiinsa rakastunu ja käsi kädekkäin sitä leffaa. Siinä kesken kahtomisen neito haluaa suudella joten vastaan suutelemalla vastaan. Siinä Mikkelin tienoilla sitten neito päättää yrittää nukkua vaan ei tuu siitä mitään ja sen jälkeen vaihtaa seuraansa kun vaunuun on jämähtäny känniläiset pari kappaletta ja sit tästä eteenpäin olevat tapahtumat ovat sen verran likasia jota en paljasta...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.