IRC-Galleria

De1miond_

De1miond_

R.I.P Darrell "Dimebag" Abbott 8.12.2004

Sivaripäiväkirja IIMaanantai 09.02.2009 20:49

"Jumalauta!" Sanoi Joulupukki, kun lahjat loppu.

Nyt on sitten virallisesti palvelukseni alkanut. 14.1-6.2 välinen aika Lapinjärvellä oli suorastaan fantastista.

En pysty käsittämään, kun väki valittaa, että Lapinjärven koulutuskeskus on paska paikka. Käydään nyt vähän läpi normaali päivä ja sen sisältö:

- Herätys (meidän kämpässä) 0730
- Aamiaiselle 0730-0830 välisenä aikana
- Luento 0830/0845 alkaen
- Lounas kello 1145-1230
- Luento 1245
- Päivällinen 1600-1700
- Mahdollinen iltaluento tai muuten vapaa-aikaa (vapaa-ajan vietto mahdollisuudet, lisää myöhemmin)
- Iltapala 1900-2000
- Hiljaisuus 2300 alkaen (tämän pitäisi olla täysi hiljaisuus, mutta...)

Tämä on siis päivä ohjelma. Vapaa-ajanvieton mahdollisuuksia muunmuassa: Käydä salilla, datailla, pelata pingistä/biljardia/lautapelejä/korttia, mennä sinne Hanheen joraamaan (paree olla sit hiljaa jos stevari on paikalla, aamulla ei meinaan mittari saa heilahtaa. Puhalluskokeeseen joutuu, jos aiheuttaa häiriötä ja stevari on paikalla tai koulutusvastaavalla on syytä epäillä, et on vielä kännissä), käydä uima-hallilla uimassa, kerran viikossa mennä kaupungin liikuntahalliin pelaamaan salibändyä, katsoa telkkaria, pelata x-boxia (jos otat oman mukaan tai joku on tuonut), lukea kirjaa tai kanttiinin sarjakuvia/muita lehtiä, datailla mahdollisesti omalla läppärillä...

Neljä kertaa päivässä sapuskaa ja näin paljon aktiviteetti mahdollisuuksia! Miten joku kehtaa nistä, että Lapinjärvellä on TYLSÄÄ?! Paratiisi tuo on! :D

Mutta sitten palveluspaikkaan.

Mie oon Joensuun Nuoriso -ja Kulttuuritoimella suorittamassa siis siviilipalvelusta. Tulossa seuraavan 11 kuukauden aikana on seuraavaa:

Bändi-ohjausta: Nuorisotalolla opettaa aloittelevia tai jo vähän kehittyneempiä bändejä yhteissoittamisen perusideaan sekä tietysti opettaa biisejä, mitä junnut haluaa oppia soittamaan sekä tietysti omien biisien tekeminen.

Kitaratuntien antamista: Meikäläinen opetushommissa? Tästä saattaa tulla mielenkiintoista. Noh, kuitenkin. Taas kerran aloitteleville tai jo vähän kehittyneemmille kitaratuntien pitämistä nuorisotalolla. Mitä oppitunnit pitävät sisällään en tiedä vielä :D

Demoäänityksiä: Työpisteeni alakerrassa löytyy pieni Bändiputka, jossa näiden aloittelevien bändien (jos et muista, lue kohta "Bändi-ohjaus") omia biisejä demoäänittäminen. Hyvin pienimuotoisia asioita, 16-raiturilla ryitään tavaraa purkkiin.

Radio-ohjelman tekoa: Radio-ohjelma "Demo-tunti" (jos parempi idea mielessä kertokaa!), jossa soitetaan noita junnujen itse tekemiä demoja sekä bändistä pieni haastattelu ohjelmaa varten.

Kesätorin Live-esiintyjien karsiminen: Miepä pääsen leikkimään Simon Cowellia! Tarkoitus siis ilmoittautuneista esiintyjistä ottaa ne, jotka sitten halutaan soittamaan/esiintymään Kesätorilla torilavalle. Starttaa ensi kuussa.

Kesätorin Live-tapahtuman järjestäminen: Aikataulutus näin lyhyesti kesää varten.

Nuorien (KYSEENALAISEN JOPE LÄPÄN PAIKKA) vienti salille: Aika itsestään selvää, mutta tarkoitus on myös meikäläisen yrittää urheilla noiden junnujen kanssa. Saattaa olla enemmän kuin haastavaa mutta perkele kaikkeni annan!

PoNu-netin sisältökartoitus (Pohjois-Karjalan Nuorten foorumi): Noiden bändien tietojen päivittäminen sivuston ylläpitäjän kanssa sekä muutenkin yleisilmeestä keskustelu ja muuttaminen.

Että tällä tavalla sitten tällä kertaa! Jumaliste sentään, että tulee aktiivinen 11 kuukautta!

Eipä sitten mitään! Hymyllä mennään tämäkin aika eteenpäin (kuten yllä olevasta kuvasta varmaan huomaa)

Lisää sivaripäiväkirjaa... TO BE CONTINUED!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.