IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

In the year two-thousaaaand.... and six.Perjantai 23.12.2005 11:30

Viimeisin skandaali koskien Yhdysvaltojen hallitusta, liittyy syyskuun 11. jälkeen tiedustelupalveluille ja poliiseille annettuihin vapauksiin salakuunnella USA:n kansalaisten puheluita.

Tästäkös sitten lähti iso pyörä pyörimään. Matt Drudge (http://thinkprogress.org/2005/12/21/drudges-slime-and-weave/) ensin kertoi verkkojulkaisussaan että jo Clintonin kaudella oli tiedustelupalvelulla lupa kuunnella puheluita.

Kyllä, ulkomaalaisten puheluita, FISA:n luvalla, tai 72h tuomarin todettua ettei muuta keinoa ole tarpeellisen tiedon saamiseksi.
Se mitä nytten tapahtui, ilmeisesti 18000 salakuuntelua on toteutettu presidentin "valtuuksilla". Salakuunneltujen joukosta löytyy huomattavasti rauhanomaisia, demokratian kannalta elintärkeitä järjestöjä.

Mutta, huolimatta artikkelin epäkohdista, useampi julkinen media on tarttunut Drudgen syöttiin, mm. Washington Times.
Asiasta reportoi ThinkProgress http://thinkprogress.org/2005/12/22/myths-as-news/

Vapaa media rupeaa nostamaan päätään, ja syytteet kuningas Georgea vastaan vuoden 2006 puolella rupeavat olemaan todennäköisiä. Irakin ongelmallinen sota, Valerie Plamen tapaus, maan huononeva taloudellinen tilanne ja selvät presidentinvallanylitykset todennäköisesti tekevät lopun USA:n tämänhetkisestä hallituksesta.
Ainoa pelastus Bush&Co:lle lienee terroristi-isku. Jos kyseessä on riittävän suuri isku poikkeustilan luomiseksi maahan, Natsi-Saksa on uudelleensyntynyt.

- Piski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.