IRC-Galleria

Dreamnation

Dreamnation

"Ja totako mun pitäis pelätä? Juoksentelevaa lehtipihviä?" - Rauski

Uusimmat blogimerkinnät

So this happenedTiistai 25.09.2012 02:46

YEPHe never answered me again.

Se kuitenki suuttu mulle. :D

Fuck yes <3Maanantai 24.09.2012 04:22
Uus biisi harjottelussa siis.

Ja liuta vanhoja jonossa, ku oon kyllästyny niihin. :"D

WOOOOOOOO

THISKeskiviikko 19.09.2012 19:28

Frendit ♥Keskiviikko 19.09.2012 01:07

tumblr_m7jngdVVEh1qj0kuho1_250.giftumblr_m7jngdVVEh1qj0kuho2_250.gif

"ROSS JUST

HANDS CHANDLER A LAMP."

- onewheeledhaystack

Chandlerin ilme. Priceless. :'''DDDDD

What.Tiistai 18.09.2012 22:06

Onnistuin törmäämään taas ihan outoihin juttuihin tumblrissa.

Maa x Jupiter

tumblr_m74ruoTCn91rscr6u.gif

Siis mitä ihmiset tekee??
Mitä
Mitä
Mitä

Mun aivot ei käsitä.
Tää tuli ilmeisesti tästä ja virkkeestä "Jupiter might be a lot more than just another big body in our solar system — the massive gas giant could very well be Earth's protector" tossa artikkelissa.

"So, Jupiter may have just saved Earth from a devastating cosmic collision. And, of course, tumblr started writing fics and drawing fanart and I wanted to participate because I’m lame.
I’m drawing planet fanart. I don’t even know what my life is anymore", sano joku tumblrissa.

Näin se menee. Aina ei voi ymmärtää.. :D

JA HYI VITTU TOTA BB:N VIIKKOTEHTÄVÄÄ. YÖK.

AvengersLauantai 15.09.2012 20:26

Ostin sen DVD:n. ^w^

ASD

JeshLauantai 15.09.2012 01:17

Jees, taas vklp kotona ♥ Pääsen mummin kannettavalla nettiin ku iskä on laittanu tätä kuntoon. :D

Mutta nyt on fuksiaiset ja tracon ohi. Traconissa oli aivan mahtavaa taas ku saatiin perusporukka kasaan. Mä, Laura, Joonas ja Sihiro. ♥ Parempaa porukkaa ei vois löytää tolle reissulle. ♥ Mä kyl kuljin lähes koko ajan Sihiron kanssa ku Laura ja Joonas piti taidekujapöytää. Ja sit vaihettiin aina välillä. :D Ostin sielt perkele yli 80:lla eurolla kamaa. Mm. paidan, kaulakorun, TF2 Sniper printin, D.N. Angel koko DVD paketin, South Park vetskarikorun (joku vitun hieno älynväläys :'D), haisunäätähatun (toinen älynväläys :'D) ja niitä jänniä limuja ja pockyja. :D Harmittaa vaan, ku lähin sillon perjantaina niin kiireessä, ni unohdin ottaa 3DS:n mukaan. D: Siel ois taas ollu niitäki vaikka millä mitalla. Agh. :D Ja unohin kännykän laturinki kotiin. Onneks Joonaksen äiti lainas mulle puhelinta viikonlopuks, ni iskä ja äiti sai mut kuitenki kiinni, ni pääsin sunnuntaina kyydillä asemalle. :D Sain siel myös kauheen myyntipuheen jostain kielten opiskeluohjelmasta netissä. Ois saanu siitäki satasen alennuksen jos ois ottanu sen traconin aikaan (helvetinmoinen alennus!), mut en sit ottanu. Hhe. :D Käytiin myös muumi-, fanfiction- ja animepaneeleissa. Fanfiction oli paras ja hymyilin sen koko ajan. Oltiin siel pelkästään Sihiron kanssa, ku ei ollu ihan Lauran tai Joonaksen paikka se. :'D
Pelattiin kans kahta rytmipelii. Ja tykkäsin molemmista! Toisesta meiät vaa ajettiin vittu pois, ku se perkeleen äijä meiän takana oli nii kärsimätön. Me ootettiin Sihiron kanssa ku yks pariskunta pelas ainaki viis biisii per hlö. Me saatii Sihiron kaa pelaa kahet. Haistakoon paska.

Fuksiaiset oli viime keskiviikkona. Ja oli ihan helvetin hauskaa sieläki. Käytiin baareja läpi rastiradan merkeissä ja kauhuteeman kanssa. Meillä oli vähä tylsät puvut meiän luokan kanssa, mut hienoja kuvia saatiin joka tapauksessa. Meillä oli kaikilla siis semmoset verikosto naamarit ja pukeuduttiin muuten mustaan. :D Mut pakko myöntää et rastit oli tylsempii ku viime keskiviikkona tursajaisissa. D: Onneks on hyvä porukka, missä mennä ni ei tuntunu ihan niin tylsiltä. Ja alkoholi auttaa asiaa melko paljon. :'D Rastien jälkeen loppuilta Rillossa ja Tivolissa. Ja jumankauta et Tivolissa soi hyvää musaa. Nää kaks kertaa mitä siel ollu, ni jääny kyllä helvetin hyvä fiilis siitä paikasta. :D Ei kyllä riitä rahat nyt käydä ihan niin usein missään, mut välillä sitä voi käydä. Ja Ollihan on lähes koko ajan Rillossa, ni kyllä sinne saa äkkiä porukan kasattua, ku haluu lähtee iltaa viettään. :D
Haalarit pitäis vaan saada vielä hommattua, ni kaikki on koulun suhteen kunnossa. :D

ZODIAC ♥Torstai 06.09.2012 23:58

ZODIAC ♥
ZODIAC ♥
ZODIAC ♥
ZODIAC ♥

Jake Gyllenhaal ♥
RDJ ♥
Mark Ruffalo ♥

Ja pakko sanoo ettei mulla ollu mitää hajuu et Mark ja RDJ näytteli molemmat tässä. Eikä haitannu nii yhtään. :D

JAKeskiviikko 05.09.2012 04:42

MULLA ON CAPTAIN AMERICA KONEELLA

PITÄÄ KATTOO

JA ZODIAC KANS!! ♥♥♥♥

HEIKeskiviikko 05.09.2012 04:40

MULLA ON VIHDOIN NETTI KONEELLA