IRC-Galleria

Dumle-Dumle

Dumle-Dumle

I have gone to find myself - If I get back before I return, keep me here

OP: MadcampMaanantai 26.05.2008 00:16

Eilisestä määdcämpistä jäi vain hyvä maku suuhun. Pirun hieno reissu niin kaveriporukalla häröillessä kuin itse pelatessa... ja voi niitä nassukoiden laumoja :P

BBT-airsoftin foorumilta napattu:

"Ruokatauon jälkeen lähdimme hyökkäämään madcampiin. Se osoittautui pian lähes mahdottomaksi maaston takia, koska eteneminen oli todella hankalaa suojien puutteen ja madcampin korkean sijainnin takia. Pääsimme kuitenkin ryhmämme lääkintämiehen kanssa kiertämään sen taakse ja onnistuimme pudottamaan pari kommaria, kunnes takaamme ilmestyi täysin huomaamatta röllipukuinen hemmo, joka ampui kummatkin meistä ennen kuin ehdimme reagoida"

Röllipukuinen hemmo o/

Tuota tapausta oli edeltänyt Ramseyn ja Mahahalkojan kanssa tehty reipas kiertolenkki hakkuuaukeen kautta, suunnistettiin kohti jenkkien tukikohtaa kunnes metsästä alkoi kuulua vaimeaa älämölöä. Tultiin tulokseen, että tästä ääntä kohti ja mennään leikkimään :) Kiitos jenkkien äänekkään kommunikoinnin ei ollu vaikeaa hivuttautua kolmen hengen partiolla lähemmäs. Taidettiin jopa neljästä eri paikkaa meinata mennä, mutta päätettiin siirtyä vielä sivummalle. Kun sitten löyty paikka mistä kelpas mennä lähemmäs, päästiin mukavasti asemiin ja jokanen leikki vähän kenen kanssa leikki. Itse otin meidän lähtöpaikasta suuntani vasemmalle tielle, joka vei jenkkien hyökkäyslinjasta heidän respalle. Todennäköisesti juuri edellämainitut epäonniset jannut seisoivat tiellä lievästi selin. Muutamalla askeleella parin kymmenen metrin päähän, nopeat laukaukset molempiin ja matalaksi kuuntelemaan näkikö tai kuuliko kukaan. Ei mitään muutosta... täähän on kivaa. Tietä pitkin tuli välillä respattuja, välillä toiseen suuntaan paikan vaihtajia. Jokainen sai ikioman kuulansa AUGista. Viimein kaikkien kikkailujen jälkeen täytyy antaa puskassa maanneelle jenkkitarkkarille tunnustus kärsivällisyydestä. Tarkka, varma laaki olkapäähän vasta kun näki hihanauhan ja tunnisti vihollisen.

Kierto linjan taakse onnistui, laskujeni mukaan 15 jenkkiä sain napattua reissulla. Ramsey ja Mahahalkoja leikkivät tahollaan, saivat myös saalista reilusti. Itse palasin tukikohtaan tippuneena, jossa törmättiin jälleen. Sieltä löytyi myös loput SFOP-tiimistä, koko jengi kasassa ja homma jatkui tulivoimalla.

Järjettömän hienot fiilikset jäi koko päivästä. Nyt voi olla vielä Deconin jälkeenkin väsyneenä tyytyväinen lähtöön. Suosittelen kaikille osallistumista BBT-airsoftin järjestämiin skenuihin jatkossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.