IRC-Galleria

Elfen

Elfen

Once more into the fray... Into the last good fight I'll ever know... Live and die on this day... Live and die on this day..

Jousimies Viikko HoroskooppiMaanantai 05.04.2010 18:50

Voimakkaimmat horoskoopit on merkitty kuudella tähdellä ja heikoimmat yhdellä.

Maanantai 05.04.2010 ***

Venuksen ja Pluton kolmio aloittaa tämän tavallista sopuisamman viikon, kuten pyhäpäivään hyvin sopii. Nyt siis voimme jatkaa pikku trullien ja noitien kiikuttamien värikkäiden pajunoksien ihailua kaikessa rauhassa, määmmin mättämistä hetkeksikään unohtamatta.

Jousimies

Mitähän nyt on tapahtumassa? Outo tunne vaatii sinua toteuttamaan jotain mielessäsi pyörinyttä haavetta tai ideaa. Tänään on kaikin puolin suotuisa päivä nauttia elämän tarjoamista iloisista yllätyksistä, jotka tulevat seuraamaan ideasi toteuttamista. Luota siis itseesi.

Tiistai 06.04.2010 ***

Merkuriuksen ja Marsin neliö saattaa aiheuttaa tavallista herkemmin pientä suukopua arjen jälleen alkaessa, mutta muuten on edelleen aika rauhallista.

Jousimies

Joku sinulle merkittävä projekti uhkaa pysähtyä niille sijoilleen, ellet uskalla nopeasti puhua suutasi puhtaaksi jostakin sinua vaivaavasta asiasta. Asiat ovat selvästi muuttuneet siitä, mistä alun perin lähdit liikkeelle ja siksi et voi toimia aikaisempien lupaustesi mukaan.

Keskiviikko 07.04.2010 ***

Merkuriuksen ja Pluton kolmio tekee tästä päivästä ja koko loppuviikosta todella tehokkaan jakson kaikelle tiedonvälittämiselle, puhumiselle ja kirjoittamiselle. Korkeampi tietoisuus välittyy kaikkeen aitoon ja sydämestä tapahtuvaan toimintaan. Jos olet laatimassa hakemusta tai sopimusta, niin nyt se kannattaa tehdä.

Jousimies

Mikäli sinua painaa mikään epäselväksi jäänyt asia niin juuri tänään se kannattaa ottaa esille vaikka tuntuisi kuinka pelottavalta. Kaikki tulee lopulta onnistumaan suorastaan ihmeellisellä tavalla, kunhan tuot oman kantasi esille mahdollisimman rehellisesti.

Torstai 08.04.2010 *

Mikään oman tunnelman vastainen tekeminen ei tänään ota onnistuakseen, mutta silloin kun on into päällä, onnistuu kaikki.

Jousimies

Vaikka itselläsi onkin suhteellisen hyvä meno päällä, niin varo tänään puuttumasta kenenkään asioihin sen paremmin hyvällä kuin pahallakaan. Tunteet ovat pinnassa ja kaikki eivät halua itseään autettavan.

Viikonloppu *

Viikonloppuna ei ole päällä mitään vaikuttavaa kuviota, joten nauttikaamme Merkuriuksen ja Pluton tuottamasta sujuvuudesta sen viimeiset henkäykset. Muuten voimme ottaa ihan rennosti ja kerätä voimia tulevan kesän koitoksiin.

Perjantai 09.04.2010 *

Jousimies

Viime yönä näkemäsi uni, joku kirja tai elokuva saattaa antaa sinulle hyviä vinkkejä tunne-elämääsi liittyvien asioiden saattamiseksi sinun kannaltasi toimivaan muotoon.

Lauantai 10.04.2010 *

Jousimies

Ota tämä päivä ihan rauhallisesti, sillä tunteesi ja ajatuksesi sekoittuvat helposti keskenään etkä tahdo saada sanottavaasi perille ymmärrettävässä muodossa. Ellet pysty olemaan hiljaa niin puhu edes rauhallisesti.

Sunnuntai 11.04.2010 *

Jousimies

Koleus ja viileys loistavat sinusta tänään metrien päähän sellaisten ihmisten seurassa, jotka eivät syystä tai toisesta lainkaan kuulu sinun elämääsi. Miksi ihmeessä kiusaat itseäsi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.