IRC-Galleria

Epik

Epik

käy joskus kotonakin
Ensimmäinen studiopäivä on purkissa. Aamun ensi hetkinä ilmassa leijaili jälleen katastrofin tuntua, mutta siitä selvittiin onneksi vain myöhästymällä ½ tuntia sovitusta ajasta. Sitikan iskarit olivat levinneet enkä päässyt aamulla hakemaan Ollia Lievestuoreelta kuten oli sovittu, mutta Ollihan meni ja liftasi sieltä Jyväskylään. Kiitokset anonyymille mersua ajavalle rekkakuskille.

Saavuimme studion pihaan 13:27 ja Touko ja Ahosen Tommi olivatkin jo virittelemässä rumpumikkejä. Lukuisten soundien kokeilun ja epäonnistuneen oton jälkeen saimme hommat luistamaan kun päätimme jättää demotaustanauhat sikseen ja nauhoittaa vain klikin kanssa. Rumpusoundit olivat magnan ja eximian kieppeillä, tyytyväisiä siis olimme.

Kolmisen tuntia painimme rumpujen äänityksen kanssa ja seitsemän aikaan pääsimme bassojen kimppuun. Puoli yhdeksältä olimmekin äänitysten osalta valmiita ja pienen leikkelykikkailun jälkeen pääsimme lähtemään kotia kohti. Kävin itse hakemassa Ukelta Line6:en kitaranauhoituksia varten ja Samin pyynnöstä Nikulan Mikolta Studioprojectsin mikin (ilmeisesti lauluja varten).

Huomenaamulla jatkamme Toukon kanssa Viitasaarelle Samin pajalle kitara- ja laulunauhoituksia ja miksauksia varten. Tästä on ihan hyvä jatkaa.

Päivän meiningeistä löytyy pari kuva osoitteesta: http://www.siivettomat.com/studiosta. Myöhemmin tulossa myös videopätkiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.