IRC-Galleria

Kihloista vuosi täynnäSunnuntai 15.02.2009 02:06

Kauheeta kun aika juoksee! Eilen eli ystävänpäivänä tuli mulle ja Jarnolle kihlauksesta tasan vuosi täyteen. Vuoteen on mahtunut paljon hienoja reissuja ja kokemuksia, sekä niitä huonompiakin ja surullisia päiviä. Vuoden aikana ollaan käyty joka paikassa, mutta ainakin näin nopsaan tulee mieleen reissut Poriin, Jyväskylään, Hämeenlinnaan, Helsinkiin american car showhun, Tampereen hot rod & rock show, Luopioisissakin tuli poikettua ja vähän missä sattuu :D Vuoden aikana meillä on ollut n. 7 eri autoakin :D

Tästä siis on hyvä jatkaa lepposasti eteenpäin ja rakentaa elämäänsä jatkuvasti parempaan suuntaan. Saa nähdä mitä seuraava vuosi tuo tullessaan, toivottavasti lisää mukavia reissuja ja hienoja hetkiä :)

Pieni stressin poikanen päällä kun huomenna pitäis tulla kohtalaisen monta ihmistä meille Jarnon 22v kahville ja sukulaiset näkee nyt ensimmäistä kertaa melkeinpä, meidän yhteisen kodin. Toivottavasti niille maistuu tuo mutsin tekemä nami kakku :D Noh, huomenna se on jo illalla onneks ohi :)

JEEJEE :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.