IRC-Galleria

Etemo

Etemo

Tsekkaa Youtubesta: TheSuBros
Tämä on sitten tosi tarina!

Se oli niin pelottavaa.

Kaikki alkoi näin: Jotain kautta löysin Michael Jacksonin biisin "Smooth Criminal". En ollut koskaan aiemmin kuunnellut Michael Jacksonia kunnolla, mutta katsoin musiikkivideon pariin otteeseen ja jäin koukkuun biisiin. Mielestäni biisi oli loistava!

noh, biisihän jäi soimaan ankarasti päähäni, ja kuuntelin myös Alien Ant Farmin version kappaleesta. Se jäi myöskin soimaan päähäni.

Sitä jatkui noin viikon. Kokoajan päässäni soivat molemmat versiot Smooth Criminalista, YHTÄAIKAA! Aamulla kun heräsin, ensimmäinen ajatukseni oli "Annie are you ok" ja naputtelin sen rytmiin. Illalla kun laitoin nukkumaan oli tilanne sama. Tuskassani minun oli pakko jopa opetella soittamaan biisiä BASSOLLA!!! Tunsin itseni kirotuksi, yritin kuunnella satoja eri kappaleita, mutta mikään ei auttanut: Smooth Criminal oli kuin tatuoitu aivoihini.

Eräänä kauniina aamuna tajusin asian; Smooth Criminal ei ole soinut päässäni miltei vuorokauteen! "Olen pelastettu!!" ajattelin. Olin onnellinen, loistava biisi, mutta liika on liikaa.

Samana päivänä sain kuulla radiosta että Michael Jackson oli kuollut. Voitte kysyä ystäviltäni ja sukulaisiltani, olin monta päivää kertonut kuinka en koskaan ennen ollut kuunnellut Michael Jacksonia ja nyt en voinut lakata kuuntelemasta yhtä hänen biiseistään.... Ja samalla kun kappale irtosi päästäni, Michaelin sielu irtosi hänen ruumistaan.......

Ilman tätä tapahtumaa, olisin varmaan jättänyt hänen kuolemansa täysin huomiotta ja kommentoinut samaan tyyliin kuin suurin osa: "No ompahan yksi pedofiili vähemmän". Mutta nyt ajatukset vierivät päässäni loputtomiin: "Jos en olisi löytänyt biisiä.... " "Jos olisin vain jatkanut kuuntelua enkä yrittänyt karkottaa sitä mielestäni..." ne vaivaavat minua vieläkin.


Michael, jos näet tämän, olen pahoillani kaikesta! REST IN PEACE! <3




...

...

...

...

...

06.07.2009 15:04 <_|onna> Ei. Jackson sai todennäköisesti sydänkohtauksen tai lääkkeiden yliannostuksen. Ei se susta johtunu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.