IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

No minäkin.Keskiviikko 03.11.2010 00:26

Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.
Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things that you're afraid of.
Day Six: Five people who mean a lot.
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession.

01. Mua naurattaa vieläkin se kuinka säälittävä sä olet. Se sun viimesin viittaus muhun galleriablogissa - luulitsä ettei ihmiset tunnistais? Luulitsä että mä loukkaantuisin? Sä et vaan taida päästä yli.

02. Mä en vieläkään saa susta selkoa. Mietin et puhutkohan sä edelleen musta paskaa selän takana.

03. Sä sanot mua kauniiksi, mut sä olet se joka tekee musta kauniin olemalla mun päivänsäde. Kiitos. Kiitos että olet olemassa. Sä olet mun syyni jaksaa. Vaikken osaa askeleita ja joudun improvisoimaan, sä oot se jonka mä haluan tanssittaa läpi elämän.

04. Mä oon niin pahoillani että satutin sua, mä en koskaan halunnu tehdä sitä. Sä oot ihana, empaattinen ihminen, ja ansaitset jonkun hyvän ja kiltin vierelles.

05. Te kaksi - te ootte mun perhe. Mä tiedän että en oo varsinkaan toiselle teistä kauheen kiltti aina, anteeksi siitä. Sä et ehkä ymmärrä, mut se johtuu siitä että luotan suhun niin paljon. En pelkää menettää sua, joten uskallan olla kettumainenkin. Te olette mulle rakkaita, mun ihanat vanhemmat, pohjoissisarukset, mun tuki ja turva elämässä. Mä alan itkeä kun kirjotan tätä. Anteeksi etten osaa sanoa ääneen kaikkea mitä pitäis. Älkää koskaan menkö pois.

06. Miten sä voit tehdä mulle näin? Sä vaan hylkäsit mut. Näiden kaikkien vuosien jälkeen. Enks mä merkitse sulle mitään enää? Mä en jaksa yrittää jos sä oikeesti haluat vaan musta eroon.

07. Mun pitäis kai pyytää sulta anteeksi että olen ollut huono ystävä, ja sen teen: olen pahoillani. Mut syy ei oo vaan mussa. Mun käsitys meidän ystävyydestä on se, että se on tarpeeksi vahva selviämään vaikka koko ajan ei oltais yhteydessä. Sä oot niin kovin rakas mulle kaikesta tästä paskasta huolimatta, mitä ollaan koettu.

08. Get a grip, girl, life ain't that bad. Tekis sulle hyvää kattoa asioita välillä vähän positiivisemmalta kannalta, tai hankkia apua. Sä oot aina niin synkkä että mua harmittaa sun puolesta.

09. Haluisin viettää sun kanssa enemmän aikaa. Harmi että asutaan niin kaukana toisistamme. Sä oot ihana, kaunis ihminen, jonka pitäis uskoa itteensä enemmän. Mä sanon sitä sulle usein, mut sä et usko mua. Sun kannattais, koska sä oot kaiken sen arvonen.

10. Sori että oon sulle niin kettumainen. Sä oot vaan ihan vitun ärsyttävä. Mut eihän se oikeuta sitä että oon tyly.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.