IRC-Galleria

Fisulapsi

Fisulapsi

Beam me up, Scotty.

Mauskis.Lauantai 09.05.2009 03:27

Sillee, yöhän on just parasta aikaa leikata omia hiuksiaan tai tehdä jotain muuta radikaalia jota sitten jälkimaailma pääsee ihailemaan.

Totesin että mun otsis on jo niin pitkä että se näyttää vaan idiootilta ja saksin itselleni tällasen, erhm, tosi stylen kurkistusaukon.

Pelastuin enemmältä leikkuulta kun uskottelin itselleni notta mun hiukset näyttää tältä vaan siksi että niissä on enemmän paskaa ja hiuslakkaa kuin tukkaa, eikä siksi että ne on niin huonossa kunnossa (koska niissä on niin paljon hiuslakkaa...) ja ainoa vaihtoehto olisi leikellä latvat pois, vaan asia korjaantuu sillä että käyn suihkussa ja suoristan.

Sillekin asialle pitäis varmaan tehdä jotain että oletuskuva on taas vallan vanhoillinen. Mutta ehkä mä nyt tosiaan odotan siihen notta pesen ja suoristan.

Meiltä löytyi tämmönen über siisti sienipipo, mun serkku näytti ihan sieneltä tää päässä. Harmi vaan että mä näytän tää päässä ainoastaan dorkalta, ehkä mun päässä on jotain vikaa. (Samuli sanoi sen siten että vika olisi serkun päässä, mut sieneyshän on vaan tyylikästä.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.