IRC-Galleria

Fisulapsi

Fisulapsi

Beam me up, Scotty.
Mut en mä sitä enää muista.

Joku nyt kiskoo mun päästä fiksuja ajatuksia ja pukee ne lukupäiväkirjan muotoon notta huomenna voin sen palauttaa.

Ja sit vois samantien käydä ostamassa mulle lipun sinne jonnekin konserttiasiaan ja sit kiskoa mun päästä lisää fiksuja ajatuksia ja tehdä niistä konserttiraportin. Notta mun ei tarvitse mennä musiikin ykköskurssille kolmosvuonnakin. :----3

Siellä on oikeesti ihan fiksujakin ajatuksia, mut ne ei vaan tahdo tulla ulos. Ihan tosi.

Ööööööörps, ja sit maanantaina me käytiin katsomassa Star Trek ja mä meinasin typottaa sen Tsar tms ja sepäs olikin aika üüüüüüüüübersiistiä (paitsi että mun päätä särki varsinkin sitten sen jälkeen niin että yhyy mutta sainpa kuitenkin tosi hyvät yöunetkin kun nukuin sitten vaan) paitsi se yksi juttu mitä en tässä ala selittää mutta minkä melko varmasti jokainen leffan nähnyt kyllä tajuaa, notta siis mistä oli kyse. Oikeesti "MIXI!?!?!?!?!111" yhyy en ymmärrä tämmöistä. Siinä ei ehkä ollut tarpeeksi semmoisia eeppisiä viittauksia TOSsiin, tai sit oon vaan niin nyyppä etten tajunnut niitä koska ne oli liian eeppisiä, mutta oli niitä muutama ja se oli ihanan... öö, nostalgista jotenkin kun ne kaikki tutut hahmot tuli sinne ja olivat söpöjä pieniä. Paitsi Uhura angst. Se oli kamalaa. Mulla oli kauheat ennakkoluulotkin sitä kohtaan koska se oli sen näkönen ANTEEXI mitä ulkonäkörasismia mutta siis ja sit trailerin perusteella muutenkin, mut joo öö mut niinq oli siel sit Nimoy ja gaiggee niin se saa anteex mitä vaan ja sit q siin lopus oli se eeppinen alkuselostusjustq ja teema niin hihihi.

Ööh, juu.

Sit tänään palloilin hypärillä ulkosalla joidenkin semmosten tyyppien kanssa ja se yx setä kävi niinq qsemas siin meiän nenän alla nii aika viehättävää, mut niinq SUOMI ON VAPAA MAA JA SILLEE niin totta kai se saa tehä mitä haluu. (Tai ehkä pissaaminen julkisilla paikoilla on kiellettyä. Meidän olis varmaan pitäny soittaa poliisit ja haastaa se oikeuteen kun se järkytti meidän siveellisiä, nuoria mieliä.) Ja ja ja sit hengailin Elisan kanssa ja me käytiin pyörähtämässä Levykauppa Äxässä silleen tosi nopsakkaasti ja se oli muuten aika hassua kun no ei se nyt kaukana ole mutta ei nyt ihan vieressäkään ja me vaan tosiaan pikkaisen pyörähdettiin siellä mut joo ja sit keksejä ja sit me mentiin Coffee Houseen ja siellä oli myös semmoisia muita ihmisiä mutta mun piti lähtee aika samantien koska bussi. Jeppisjee. Niin ja sainpa siellä kommentin notta ihan hyvinhän mun silmät näkyy niin ETTÄ SIITÄS SAITTE ootte vaan sokeita jos ette näe mun massiivisen otsiksen taaxe. Niin. Hah. Hahhahaa. Ja Elisa sanoi kai ehkä lainaavansa mulle jonkun leffan, ja öö vai mitenhän se meni mutta kuitenkin elokuvat on aina jees.

Hei hei hei hei hei vähäx niinq siistii, eli siis. Muutan, eli meen loisimaan Samulin kämppään (Tuiraan) tässä öö en mä nyt muista milloin mutta ens perjantaista lähtien kai ja oon siellä melkein koko ajan, välillä pari päivää kotona mut kuitenkin. Koska bussikortti kuolee ja semmosta niin en ehkä maksa bussimatkoista koska siitä tulis ihan kamalaa. Juujoo. Se on kivaa koska mun viimeinen linja-auto eli onnikka ei sitten lähde kuudelta yms yms ja sit pääsen viikonloppunakin Ouluun ja en voi myöhästyä bussista eikä mun koulumatka kestä tuntia ja ja ja öö se on kyllä aika rämä asunto, Samuli lähti just sinne koska siellä on ilmeisesti lavuaari väärinpäin (?) tai jotain ja isännöitsijälle pitää soittaa kun suihku vammaa ja öö. :'----D Mut silti jee jee! Eipä tässä nyt kyllä kouluakaan ole kuin pikkuisen mut joo niin.

Ainoa vaan että YHYY kaikki mun kamat jää tänne kotiin koneelle, niinq et en voi katsoo Trekkii koko yötä q qkaa ei oo vahtimas mut err sehän saattaa tietenkin olla myös Positiivinen Asia. (Tai ehkä jostain YouTubesta löytyy jotain kivaa hi hi hi kutittaa.)

Omg, täähän kuulostaa ihan päiväkirjalta. Järkyttävää. Hei Viivi linkitti mulle taas kaikkee mut en muistanu kommentoida. Pitäiskö mun korjata asia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.