IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

27.-29.07.-07 SeinäjokiSunnuntai 29.07.2007 21:44

Lähettiin meiltä siinnä puol yks. Ajeltiin Seinäjoelle, heitettiin kamat sinne missä sit oltiin kaa ja lähettii "jonottaa".
jippii, päästiin eturiviin Jannen eteen. Uniklubin bussi oli hajonnu ja tyypit alotti melkee 45 minsaa myöhässä, mut ei se meinikiä haitannu. Oli Emman kaa vähän sellanen olo, et pitäiskö käydä useemmin keikoilla, ku kaikki oli jotenki muuttunu, ensimmäisenä mainittakoon roudari Toni, jolla oli musta pitkä tukka, ja nyt muistutti vahvasti emoa blondeineen kynityineen hiuksineen ja huuli läväreineen. Pasi oli kasvattanu tukkaansa, Jussi leikannu(sen kyl tiesin jo) ja muut näyttivät samalta ku vuosi sitten. Keikka oli mahtava, kuultiin uusikin biisi :D Minä laitoin merkille että hra. Teemu laulaa Billy Idolin White Wedding-biisin paremmin kuin wiL Francis, tai no siinnä oli enenmmän tunnetta ja se kuullosti hienommalta.
Keikan jälkeen heiteltiin kaikkea lavalta, ja Emma(yllätys yllätys, minä mitään ikinä saa) sai Jussin juomapullon, mut luovutti sen mulle, ja mä join sen melkeen tyhjäks :D
Me oltiin alueella johonki kymmeneen ja sit lähettiin sinne jonnekki.
Kun piti mennä nukkumaan, mulla ja Emmalla vähän venähti :D Me(minä :D) pyörittiin makuupusseissa toisiamme päin yms. jota jokaisen 15-vuotiaan kuuluu tehdä :D
Aamulla väsytti, lähettiin Tuuriin jossa mä menetin hermoni. Onneks sieltä tultiin äkkiä pois.
Illalla mentiin kattoon The Simpsons movie. Vittu ne tappo Green dayn :D Se oli joku niin lol leffa että melkee nauratti. Kaikki oli ihan kännissä ja niillä oli jotain omaa kivaa siinnä ulkopuolella ku me lähettiin. Ei siinnä kummempia. Mentiin nukkumaan, ekaks katottiin I, robot mikä oli aika outo.
Viimeinen päivä oli ihan tyhmä :D Ei mitään kivaa. Onneks sielt pääsi pois :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.