IRC-Galleria

Goddiva1111

Goddiva1111

♥ free Spirit ♥

Suomiko muka oikeusvaltio?Torstai 14.05.2009 14:36

Mestis-manageri pakotti naisen seksiin. iltalehti.


<> "Oikeuden mielestä sellaista pelkotilaa, ettei nainen olisi kyennyt puolustamaan itseään, ei ole kuitenkaan aiheutunut.

Oikeus katsoi, että väkivallan vähäisyydestä ja muista seikoista johtuen raiskaus on tehty lieventävien asianhaarojen vallitessa."

Just, näin meillä Suomessa.

Milloinkahan oikeusistuimet ottavat samat periaatteet käyttöön esimerkiksi ihmisen hengen vaatineissa tapauksissa. Eli ammu niska- tai muuten varmasti heti tappava laukaus ja saat pienemmän tuomion. Niskalaukauksessahan toinen ei ehdi synnyttämään pelkotilaa itselleen, joten lievempi tuomio. Samalla toteutuu myös tuo toinen kohta eli eihän siinä tarvitse käyttää väkivaltaa lainkaan, kun suorittaa nopean niskalaukauksen. Eli jälleen lievempi tuomio.

On vain tekoja, joissa ei todellakaan pitäisi laista löytyä kohtaa lieventävistä asianhaaroista. Raiskaus on yksi niistä. Aina.



<> Vaikka laissa sellainen pykälä onkin, niin raiskauksessa ei OIKEASTI ole mitään järkeen käypää lieventävää asianhaaraa. Piste. Uskomatonta, että laissa on edelleenkin noinkin naurettavia asioita.
Vili, olen aivan samaa mieltä kanssasi. Otetaanpa sitten käyttöön "lievä tappo"...katsotaan miten siihen suhtauduttaisiin..


suomi on ihan paska maa


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.