IRC-Galleria

Halsquk

Halsquk

I'm ashamed of the person I am

Bad Luck Geek CharmLauantai 26.04.2008 01:21

Nyt en viitsi enkä kehtaa kirjoittaa yhteiskuntakriittistä proosaa, joten kerron vain itsestäni ja tulevaisuudensuunnitelmistani.

Olimme tänään Suomen Mansesterissa eli Tampereella yliopistovierailulla Reinon ja Irmelin kanssa. Vierailun aikana olin ehkäpä ainoastaan n.45 minuuttia tutustumassa itse yliopistoon. Olin palttiarallaan 2,5 tuntia "Mansen" keskustassa tutkimassa onkohan kyseinen kaupunki tuleva opiskelukaupunkini. Ei ole! Minä ja joku pubista temmattu naishenkilö palloilimme kahdeksan kertaa Tampereen "Wall Streetin" päästä päähän nälissämme, eikä siellä ollut muuta kuin karu Stockmanni ja pari erotiikkakauppaa. Ankea ja harhaanjohtava kurakaupunki, jonka ainoat todelliset nähtävyydet ovat fallosmainen Näsinneula ja Simo Frangenin henkselit. Hyviä puolia oli Tampereen tuomiokirkko, joka sai aikaan karismaattisen reaktion ettei suustani tullut sanaakaan ulos. Myös tuomiokirkon vieressä sijaitseva Klassillinen koulu oli hienoa katseltavaa. Menimme sen pubiruusun kanssa tutkimaan koulua sisältä päin aivan röyhkeästi ja itsekkäästi. Mansen reissu oli pettymys osittain viime vuoden reissuun verrattuna.

Viime aikoina olen vakavasti ajatellut uraa fysiikan alalla. Aika nörttimäistä. No mutta fack yuu humanisti pelle! ( Anarkia )!!! No mutta olen hypettänyt tuota fysiikan opiskelua aivan liikaa, joten plaah plaah plaah. Fysiikan opiskelun haittapuolia on alalla riehuva skitsofrenia. Luulen, että itse mieli"sairauksille" herkkänä ihmisenä flippaisin viimeistään siinä vaiheessa kun pääsisin hiukkaskiihdyttimellä törmäyttämään "vitun" isoja kappaleita humanisteihin. Toisaalta myös fyysikkojen huonot ihmissuhteet pelottavat. Haluanko rakastaa Linux-pohjaista Crocodile Clipsiä vai playboy-tason huulilla varustettua omaa klooniani?(tuon klooni-jutun tajuaa jos oli tänään samassa bussissa kanssani tai sitten ei).

PS. nimet ovat vaihdettu asianomaisten yksityisyyden suojelemisen takia.
P(XXL)S. oheinen kuva kertoo ja näyttää, että hiukkasfyysikot voi olla kuumia (Brian Cox)

Kirjoittaja on vieraillut kaksi kertaa Tampereen Yliopiston avointen ovien -päivillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.