IRC-Galleria

Hanica

Hanica

Life is Experience

Niin nopsaa!Perjantai 23.01.2009 23:24

Oho! Oikeesti kohta on jo helmikuu, enkä ole saanut aikaiseksi kirjoitettua tänne edes lupauksia uudelle vuodelle! No olin uuden vuoden vietossa Frantsilan Hyvän olon keskuksessa... Lähdin sinne vähän yllättäin ja jäin vielä ekstra päiväksi tekemään talkoita... Kaikki on vaan menny niin nopeesti vuoden vaihteen jälkeen, ettei oikeesti perässä pysy.

Yhden lupauksen tein. Heitettiin Frantsilassa puukeppejä nuotioon. Jokainen toivoi samalla jotain uudelle vuodelle.. joka oli kuin myös lupaus samalla. Kun heitin kepin, niin lupasin seurata omaa sydäntäni, omaa sisäistä ääntä kuunnellen ja tehden päätöksiä ja muutoksia, vaikka ne olisivatkin vaikeita.

Olen sen jo tiennyt pitkään, mutta asia on vaan vahvistunut muutaman kuukauden aikana, että muutos on tulossa. En voi elää näin tässä tilanteessa, kun jossain jokin tuntematon seikkailu minua odottaa...

Viikko sitten otin ensimmäisen harppauksen kohti uutta tuntematonta. Nyt olen vapaa. Mikään ei minua enää pidättele. Kunhan tästä hieman tokenen ja voimistun, niin täältä tullaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.