IRC-Galleria

Torstai 10.1.2008Tiistai 22.01.2008 15:58

Viimeinen päivä töissä. Taas samaa paskan lappoa. Piti tulla yks lapsikin, niin olisin saanut taluttaa sitä. Mutta se peruikin viime tipassa. Siivosin myös tallin ympäristöä roskista, en ymmärrä miten joku voi elää sellaisessa tunkiossa. Järkyttävässä kunnossa, siis koko saari. Varmaan turistialueet on ainoat, joita joku jaksaa siistiä. Tallin vieressäkin on hylättyjen pesukoneiden koti.

K (mun nettituttavuus) tuli hakemaan mut tallilta. Saan punkata niiden luona viikon päivät, niin ei tarvitse enää Uta katsella. Pakattiin mun kaikki kamat kerralla sen pikkuautoon, oikea tilaihme. Ne asuu tossa naapurikylässä, siis reilun kilsan päässä. Aika sattumaa.

Kävin viemässä Ulle kämpän avaimenkin, mut se ei avannut ovea kun koputtelin. Sen mies ilmestyi pihaan, mut en mä sen kanssa edelleenkään osaa kommunikoida. Heilutin sit vain auton ikkunasta ja ajeltiin pois. Ulle laitoin illalla viestin, etten tule enää töihin.

Tässä Kn kämpässä on oikein vierashuone. Tämmöinen 5 neliön koppi, johon just mahtuu mulle peti ja mun kamat. Mut kyllä tällä pärjää, ei tän isompaa tarvikaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.