IRC-Galleria

Horaaneko

Horaaneko

I don't need no sympathy, I won't cry and whine.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

^ lainaus Radio Milleniumista. (YleX, lauantaisin aamu kymmenestä kahteentoista)

Kahen tunnin päästä pääsee vihdoinki riehuu bestiksen kaa<3 Kolmeen viikkoon ei olla nähty ja tässä alkaa jo kaivata kunnon naurukohtauksia. :D On se vaan jännä, kun sen tyypin seuraan ei vaan osaa kyllästyy, toisin kuin koulukavereihin/yleensä muihinkin kavereihin, jotka joskus vituttaa kyllä ihan täysillä. Ehkä me vaan ollaan kummatkin liian apinoita.
Epäterveellistä paskaruokaa, leffa Suljettu Saari, me apinat = onko parempaa keksitty<3

Maanantaina selvii sit et pääsenkö pois vastaanottokodista. Sossut on näköjään aika kiintyneitä muhun kun eivät haluais millään mua kotiin päästä.
Näin painajaista että Timo Soinista tuli presidentti. Hyi vittu saatana. Jos se oli enneuni niin hirtän itteni. Vittu miten sellanen rasisti voi olla niin kovassa kannatuksessa? Suomi on kyllä aika paska maa, tästähän sen näkee. Vaikka mulla ei oo yhtään ulkomaalaista kaveria ja oon hetero, se ei tarkota että tykkäisin heti persuista. Harmi et usein niin oletetaan. Hyi saatana.

Kirjan kirjottaminen edistyy, mut ficceihin menee kyl ihan liikaa aikaa. :D Lukijat on vaan niin kärsimättömiä. Noh, ihan kiva että on hyvä ees jossain.


// lauantai-iltapäivän tunnelmia.

Nyt soi: Happoradio - Mulla menee hyvin.
Onko ees parhaat sanat?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.