IRC-Galleria

Inkrabbit

Inkrabbit

''I am born from the lucid nightmare...''

Kill the bear...wait a minute!...Lauantai 24.10.2009 18:54



...Or not.. :3 Se onkin vain kettu..vihainen kettu..<3

Mutta niin, asiaan.

Elämä sujuu jo ihan mallikkaasti, vaikka vähän turhankin huolettomasti ja välittämättömästi. Kyllähän näiden vatsakipujen aiheuttaja pitäisi saada jotenkin selville, mutta kai se täytyy jossain vaiheessa tehdäkkin. Eli jonnekkin erikoisemmalle lääkärille joskus käymään, jossei tämä homma etene.
Vatsa nyt siis ollu kipeänä lähes kolme neljäsosaa vuodesta ja jippijaijee, aamulla kivut niin kipeät, että hyvä jos liikkumaan pystyy. Rintakehässäkin tuntuu painetta ja kipuja välillä, mutta pääasiassa huolta aiheuttaa ylävatsa ja keskivatsa. Ollaan kavereiden kanssa epäilty vatsahaavaa, jotkut ehdotelleet kasvainta mutta tuskin kasvain on. Tai sitten vaan on suoli niin tukossa, kuka tietää.

Lopetin pääasiassa colan juonnin, sillä se turvottaa vatsaani ja jos se olisi vähänkin happamampaa niin se olisi pesuaineen tasolla eli vaarallista tietääkseni. :3 Mutta juu...hyvin olen tottunut juomaan colan tilalla omppumehua, muita mehuja, vettäkin jopa ja maailman ihme; jopa jaffaa! Siis appelsiini jaffaa! No greippi jaffa ei ole mikään maailman ihme, mutta appelsiini jaffa on.

Piirtäminen koneella on alkanut olla hauskempaa ja hauskaahan se onkin. Lisäilen kuvia kunhan jaksan :3 Nyt juuri olen alkamassa pelailemaan jotain peliä koneella, en tiedä mitä, ehkä randomeita nettipelejä, koska ei sitä WoWiakaan aina jaksa kun se on mennyt siihen suuntaan, että ei kiinnosta. Liian helpoksi käy koko peli.

:D hei tämähän on kuin kirjottas päiväkirjaa...no kai blogi siihen tarkoitukseen on ja voi käyttää. Minulla kun ei koskaan ole ollut päiväkirjaa tai blogia yleensä. Nettisivut toki on, mutten jaksa niihin paljoa shaibaakaan mitään laittaa, laiska. ;)



Uuden signeerauskuvankin tein jo, paintilla harmi vaan sekin, mutta tykkään kuvan aiheesta silti. :) Uuden altterinkin suunnittelin tuossa yksi päivä, rakastuin totaalisesti neutraaleihin normeihin väreihin, jossei siis valotikkua ja paria punaista raitaa otsatukassa lasketa.


No..päätän kirjoittelut tältä erää tähän. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo. :)

~Raveh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.